Ротари клуб Нова Загора подкрепи проекта на Ротари клуб Стара Загора
Дата: 02.06.2017

Ротари клуб Нова Загора се включи в проекта на приятелите от Ротари клуб Стара Загора „Да дадем здраве на нашето бъдеще“.

Ротари клуб Нова Загора се включи в проекта на приятелите от Ротари клуб Стара Загора „Да дадем здраве на нашето бъдеще“.
Проектът включва превенция и профилактика на проблеми, свързани с опорно-двигателния апарат, обездвижване и наднормено тегло при деца до четвърти клас, както и създаването и оборудването с уреди за изправителна гимнастика на първия за това специализиран кабинет за лечение в Стара Загора. Целта на кампанията е да насочи вниманието на обществото към наболелите здравни проблеми – плоскостъпие, гръбначни изкривявания и затлъстяване при децата, и върху факта, че активното спортуване от ранна възраст е основен инструмент за предотвратяването или лечението им. Надяваме се в най-близко бъдеще да реализираме подобен проект и в Нова Загора.Последните 10 новини

» На тържествена сбирка, посветена на 140 години от освобождението на града от турско робство, Ротари клуб Нова Загора проведе традиционната си среща с училищните ръководители.
» Послание на ДГ за м.януари.2018
» Предколедно РК Нова Загора работи на пълни обороти.
» Традиционен празник на виното в Свиленград, организиран от РК Свиленград
» РК Свиленград дари с подаръци: Дневен център за деца с увреждания „Надежда” и ПУИ Стефан Василев
» Коледен бал на ротари клуб "Любимец"
» Трети благотворителен бал под егидата на Ротари клуб Свиленград
» Ротари клуб Нова Загора организира среща-разговор с Цонко Цонев
» Дарение за НУ "Захари Стоянов"
» Послание на ДГ за м.декември.2017