Официална визита на ДГ Емил Коцев в Ротари клуб Каварна
Начало: 2017-09-07
Край: 2017-09-07
Официална визита на ДГ Емил Коцев в Ротари клуб Каварна

На 07.09.2017 година на официално посещение на Ротари Клуб Каварна бе Дистрикт гуверньорът на Ротари България доц. Емил Коцев.

Повод за срещата бе новата ротарианска година , идеите и проектите,които стоят пред организацията.В приятелски дух и дискусия преминаха и разговорите с борда на РК Каварна и членовете на клуба.Обмениха се идеи за сътрудничество в реализирането на проекти насочени в зоните на фокус на Фондация Ротари в полза на местната общност.
В ранните следобедни часове по програма Дистрикт гуверньорът бе приет от зам.кмета на Община Каварна Митко Недев .На срещата присъстваха АДГ на зона 14 Слави Сербезов,президента на РК Каварна за 2017-2018 г. Цветан Иванов, Росен Димов -елект президент на клуба,Галина Кралева -вицепрезидент и Десислава Гичева паст президент. Официално бяха разменени флагът на Ротарианската година и плакет на Община Каварна със символът на града
Навлизайки в септември-месецът на основното образование и грамотността "Да направим разликата" преди и сега.
Да надградим постигнатото чрез партньорство и взаимодействие в лицето на Община Каварна и в полза на младото поколение-бъдещето на град Каварна.

Свали файл: 1505328601_img_1533.jpg

Изтегли файлове
»
»
»
»
»