Конгрес на РИ Сеул'2016
Начало » ПДГ Нина Митева » Конгрес на РИ Сеул'2016Уважаеми приятели,

В изпълнение на задълженията ми като председател на комитета за популярзиране на конгреса на Ротари Интернешънъл искам да ви напомня, че на 15 декември изтича срока в който имате възможност да се регистрирате за участие в конгреса в Сеул на преференциална цена. При направена в този срок регистрация, заплащането може да бъде отложено до 25 април.

Вярвам, че както всяка година, много български ротарианци ще са част от това великолепно събитие, кулминация на ротарианското приятелство. В приложен файл ще намерите предложение за пътуване от двама приятели - Драгомир Лазаров от РК София Сити и Мария Пигулева от РК София Сердика. Ако последват и други предложения, те ще бъдат изпратени до вас и публикувани на дистриктния сайт, така че всеки да може да направи  избора си.

Разбира се, остава отворена и възможността всеки сам или с група приятели да планира пътуването си - моят избор е точно такъв, защото за мене част от удоволствието във всяко пътуване е подготовката му, четенето, обмислянето на различни варианти, щипката приключение в реализацията. Ако има и други такива приятели, препоръчвам им да следят новините и предложенията в  http://www.riconvention.org/

Независимо кой как ще пътува, когато наближи времето на конгреса, ще предложа на всички участници да се съберем в уговорено време, да бъдем заедно и заедно да аплодираме българското знаме по време на церемонията за откриване на конгреса. Прилича ни да го направим! Има с какво да се гордеем!

Поздрави и пожелания за успешен декември,

Нина


Nina Miteva
DG D2482 Bulgaria
cell +359 887 293 331
mailto: miteva.nina@yahoo.com