Валентин Василев е президент на Ротари клуб Нова Загора за 2019/2020 одина.
Дата: 01.07.2019

Ротари клуб Нова Загора - Тържествена церемония по предаване на огърлицата.

По традиция, на тържествена съвместна среща, състояла се в изисканата атмосфера на комплекс "Шато Уинди Хилс", Ротари клуб Нова Загора и Ротари клуб Сливен организираха клубна асамблея по предаване и приемане символите на своите клубове. Тържествено бе предадена огърлицата, камбаната и клубните знамена от Михаил Тачев на новия президент Валентин Василев.
Приятелят Михаил Тачев, в кратка и прочувствена реч, направи ретроспекция на изминалата ротарианска година, като благодари на борда за съвместната дейност. Той пожела на новия Президент и борд да работят още по-активно за постигане целите на Ротари.
От своя страна Валентин Василев, в първото си изказване като президент на Ротари клуб Нова Загора, емоционално представи своите идеи и даде обещание за упорита работа и постигане на още много успехи в клубната дейност, както и увереност, че нашият клуб ще укрепне и постигне още успехи през следващата година.
На празненството присъстваха Росен Гогошев - АДГ на зона XI, Любомир Борисов - Церемониал-майстор на дистрикта, членове на двата клуба, техните семейства, близки и гости от приятелски клубове. С почетни грамоти за дейността си през годината по проектите на клуба бяха удостоени Михаил Тачев и Любомир Борисов.Последните 10 новини

» „Лекар на годината 2019“ е члена на РК Варна-Евксиноград проф. д-р Пламен Панайотов
» На Петковден 150 курбана раздадоха за здраве от Ротари клуб Стара Загора – Берое
» Дистриктна асамблея (Пре-ПЕТС) в Ямбол
» Силвия Стоилова и Стефан Велев са носителите на Президентските стипендии на Ротари клуб Нова Загора
» Посещение на ДГ Митко Минев в РК-Ямбол
» Ротари клуб – Разград организира посещение на ученици от ПГССХВТ"А.Кънчев" гр.Разград в агроцентър - Разград на "Златекс" ООД
» Послание на ДГ Митко Минев за м.октомври 2019
» Ротари Интернешънъл Президент 2021-2022 година
» Международен ултрамаратон се проведе в Златоград
» Ротарианците обединиха млади архитекти от Балканите в името на красотата и мира