Посещение на ДГ Митко Минев в РК Шумен
Дата: 12.09.2019На 12.09.2019г. Ротари клуб Шумен посрещна Дистрикт гуверньора на Ротари България Дистрикт 2842 за 2019/2020 ротарианска година - Митко Минев. Освен с местните ротарианци, гостът се срещна с Областния управител на Област Шумен - проф. Стефан Желев и Кмета на Община Шумен - Любомир Христов.
Визитата съвпадна с приключването на първа част от проекта на клуба, който се проведе в седмицата 9-14.09.2019г. и съответства на акцента в ротарианския календар за месец септемри - "Основно образование и грамотност".
В проекта участваха около 45 учителя от няколко шуменски и от околните села училища. Обучителите от Полша, бяха осигурени със съдействието на Mid bay Rotary club, USA. За провеждане на обучението клубът получи съдействието на Шуменски университет "Епископ Константин Преславски". Преподавателите бяха обучени и им се преподадоха инструменти за работа по метода Теория на ограниченията в образованието.
На последвалата вечеря шуменските ротарианци получиха много положителни отзиви от участниците в проекта, както и поздравления от Дистрикт гуверньора.
Създадоха се много нови познанства в духа на годишната тема Ротари свързва света.Последните 10 новини

» „Лекар на годината 2019“ е члена на РК Варна-Евксиноград проф. д-р Пламен Панайотов
» На Петковден 150 курбана раздадоха за здраве от Ротари клуб Стара Загора – Берое
» Дистриктна асамблея (Пре-ПЕТС) в Ямбол
» Силвия Стоилова и Стефан Велев са носителите на Президентските стипендии на Ротари клуб Нова Загора
» Посещение на ДГ Митко Минев в РК-Ямбол
» Ротари клуб – Разград организира посещение на ученици от ПГССХВТ"А.Кънчев" гр.Разград в агроцентър - Разград на "Златекс" ООД
» Послание на ДГ Митко Минев за м.октомври 2019
» Ротари Интернешънъл Президент 2021-2022 година
» Международен ултрамаратон се проведе в Златоград
» Ротарианците обединиха млади архитекти от Балканите в името на красотата и мира