Милен Михайлов е новият президент на Ротари клуб Нова Загора.
Дата: 01.07.2018

Ротари клуб Нова Загора - Тържествена церемония по предаване на огърлицата.

На тържествена съвместна среща на Ротари клуб Нова Загора и Ротари клуб Сливен, състояла се в изисканата атмосфера на комплекс "Шато Соли Инвикто", се проведе клубна асамблея по предаване и приемане символите на клуба.Това бе първо съвместно събитие от този тип, организирано в зоната.
Тържествено бе предадена огърлицата, камбаната и клубните знамена от Драгомир Хаджиев, президент 2017-2018 г. на Милен Михайлов.
Приятеля Драгомир Хаджиев, в кратка и прочувствена реч, направи ретроспекция на изминалата ротарианска година, като благодари на борда за съвместната дейност. Той пожела на новия Президент и борд да работят още по-активно за постигане целите на Ротари.
От своя страна Милен Мхайлов, в първото си изказване като президент на Ротари клуб Нова Загора, представи новия годишен план и даде обещание за упорита работа и постигане на още много успехи в клубната дейност, както и увереност, че нашият клуб ще укрепне и постигне още успехи през следващата година.
На празненството присъстваха Антон Тончев - АДГ на зоната, Любомир Борисов - Церемониал-майстор на дистрикта, членове на двата клуба, техните семейства, бликзки и гости от приятелски клубове.Последните 10 новини

» По традиция РК Нова Загора откри учебната година с дар за всеки първокласник.
» Ротари клуб Благоевград-център отбеляза две важни събития
» Традиционен турнир по плажен волейбол на РК Несебър
» Послание на ДГ Веселин Димитров за м.септември.2018
» Ротарианско изкачване на връх Мусала 2018г.
» Ротари клуб Нова Загора отново зарадва децата на града с приключването на поредния си проект
» Бъдете вдъхновени за образование и реализация в живота
» КЛУБНА ВИЗИТА В РК СОФИЯ ТАНГРА НА ДГ ВЕСЕЛИН ДИМИТРОВ
» Послание на ДГ Веселин Димитров за м.август.2018
» Официално посещение на ДГ в клубовете от зона 3