Милен Михайлов е новият президент на Ротари клуб Нова Загора.
Дата: 01.07.2018

Ротари клуб Нова Загора - Тържествена церемония по предаване на огърлицата.

На тържествена съвместна среща на Ротари клуб Нова Загора и Ротари клуб Сливен, състояла се в изисканата атмосфера на комплекс "Шато Соли Инвикто", се проведе клубна асамблея по предаване и приемане символите на клуба.Това бе първо съвместно събитие от този тип, организирано в зоната.
Тържествено бе предадена огърлицата, камбаната и клубните знамена от Драгомир Хаджиев, президент 2017-2018 г. на Милен Михайлов.
Приятеля Драгомир Хаджиев, в кратка и прочувствена реч, направи ретроспекция на изминалата ротарианска година, като благодари на борда за съвместната дейност. Той пожела на новия Президент и борд да работят още по-активно за постигане целите на Ротари.
От своя страна Милен Мхайлов, в първото си изказване като президент на Ротари клуб Нова Загора, представи новия годишен план и даде обещание за упорита работа и постигане на още много успехи в клубната дейност, както и увереност, че нашият клуб ще укрепне и постигне още успехи през следващата година.
На празненството присъстваха Антон Тончев - АДГ на зоната, Любомир Борисов - Церемониал-майстор на дистрикта, членове на двата клуба, техните семейства, бликзки и гости от приятелски клубове.Последните 10 новини

» Първи тенис турнир,организиран от РК Самоков в кк Боровец.
» Ротация на ръководствата в Зона 13 - РК Силистра, РК Тутракан, РК Русе и РК Русе Дунав
» Посещение на ДГ Митко Минев в РК В.Търново
» Грантов проект на Ротари клуб Петрич
» Николай Шопов е президент на Ротари клуб Стара Загора-Берое за 2019-2020 година
» Послание на ДГ Митко Минев за м.юли 2019
» Валентин Василев е президент на Ротари клуб Нова Загора за 2019/2020 одина.
» За мен беше чест и удоволствие да бъда част от вашата служба
» 5-то юбилейно издание на „SUN, FUN and DANCE”
» Спомен за д-р Н.П.Николаев