КЛУБНА ВИЗИТА В РК СОФИЯ ТАНГРА НА ДГ ВЕСЕЛИН ДИМИТРОВ
Дата: 06.08.2018

На един от най-големите Христиански празници Преображение Господне 06.08, ДГ Веселин Димитров започна официални клубни визити в гр.София със среща с приятелите от РК София Тангра.

На един от най-големите Христиански празници Преображение Господне 06.08, ДГ Веселин Димитров започна официални клубни визити в гр.София със среща с приятелите от РК София Тангра.

След изслушване на химните и молитвата, Президентът на клуба Стоян Стоянов разказа на ДГ Веселин Димитров за реализираните проекти, както и за плана за настоящата Ротарианска година. Предстоящите инициативи и събития дават увереност в бъдещето на РК София Тангра. Стоян Стоянов посочи силните страни на клуба както и желанието на всички за устойчиво развитие.

Ротари клуб София Тангра развива и поддържа два Интеракт и един Ротаракт клуб. Работи и изпълнява съвместни проекти с тях.

ДГ Веселин Димитров от своя страна представи мотото и целите за настоящата Ротарианска година. Думите на Дистрикт гуверньора изпълниха с вдъхновение присъстващите приятели. Очаквано, имаше много въпроси от тяхна страна, което показа искрената им ангажираност към Ротари.

Последвалата размяна на флагчета, както и връчване на значки с мотото на годината от страна на ДГ Веселин Димитров, премина с много настроение и весели усмивки.

Традиционо, срещата завърши с обща снимка, на която Ротарианци, Ротарактори и Интерактори запечатаха вдъхновенното настроение на тази първа клубна визита в гр.София за Ротарианската 2018-19г на ДГ Веселин Димитров.Последните 10 новини

» Първи тенис турнир,организиран от РК Самоков в кк Боровец.
» Ротация на ръководствата в Зона 13 - РК Силистра, РК Тутракан, РК Русе и РК Русе Дунав
» Посещение на ДГ Митко Минев в РК В.Търново
» Грантов проект на Ротари клуб Петрич
» Николай Шопов е президент на Ротари клуб Стара Загора-Берое за 2019-2020 година
» Послание на ДГ Митко Минев за м.юли 2019
» Валентин Василев е президент на Ротари клуб Нова Загора за 2019/2020 одина.
» За мен беше чест и удоволствие да бъда част от вашата служба
» 5-то юбилейно издание на „SUN, FUN and DANCE”
» Спомен за д-р Н.П.Николаев