Ротари клуб-В.Търново поде инициатива за възстановяване на Тържествената зала на Военния клуб в града.
Дата: 21.09.2018

Инициатива по събиране на средства, необходими за възстановяване на Тържествената зала на Военен клуб-В.Търново, представляваща част от събитията по повод 80 годишнината от чартирането на Ротари клуб-В.Търново.

На 21.09.2018 година в сградата на Военен дом-В.Търново, с подкрепата на Община В.Търново и в присъствието на ДГЕ, Митко Минев, АДГ Зона ХІІ, Калоян Ганев, Кмета на Община В.Търново, инж.Даниел Панов, ротарианци, членове на клубове от града, общественици и граждани, Ротари клуб-В.Търново стартира инициатива за събиране на средства за възстановяване залата на Военния клуб, изгоряла при пожар през 2014 година. Представен бе идеен проект с визуализации, който да послужи за база при изготвянето на работния проект за същинските възстановителни дейности.
Президентът на клуба, Росен Великов и Кметът на Община В.Търново, инж.Даниел Панов, си поставиха амбициозната задача, възстановяването на залата да бъде приключено до 17.11.2019 година, когато ще бъде чествана и 85 годишнината от откриването на Военния дом.
Градоначалникът увери присъстващите, че Ротари клуб-В.Търново има безспорен принос и голяма роля за съвременното развитие на Старопрестолния град, като изрази надеждата, че съвместната работа с Община-В.Търново, тепърва предстои.Последните 10 новини

» Първи риболовен турнир за купата на Ротари клуб Нова Загора.
» Ротари „Варна – Галатея“ отпразнува своята 16-годишнина
» Ротари клуб Нова Загора - усмивки на детските лица
» Послание на ДГ Веселин Димитров за VI.2019
» Възстановяване на чешма "Мечата глава" от Ротаракт клуб Панагюрище
» Конкурс за есе "СЪГРАЖДАНИНЪТ, КОЙТО МЕ ВДЪХНОВЯВА"
» За поредна година Ротари Клуб Нова Загора отличи изявени просветни дейци от общината.
» Къщата на приятелството - Поморие 2019
» РК Петрич награди отличниците на випуск 2019 в община Петрич
» Седем дена в най-аристократичният град!