Официално посещение на ДГ Веселин Димитров в РК Несебър
Начало: 2018-09-04
Край: 2018-09-04
Официално посещение на ДГ Веселин Димитров в РК Несебър

На 4 септември, в рамките на програмата за посещение на клубовете в Дистрикта, се състоя официалното посещение на ДГ 2018-2019 Веселин Димитров, придружаван от АДГ Иван Иванов, в Ротари клуб Несебър.
Посещението започна със среща с Кмета на Община Несебър г-н Николай Димитров. Срещата премина в дружеска атмосфера. Страните изразиха задоволство и оцениха високо досегашното си сътрудничество. Споделиха се виждания за по-нататъшно развитие на съвместната дейност в полза на гражданите и гостите на града и общината.
Вечерта се проведоха две срещи в рамките на официалното посещение на ДГ в клуба. На срещата с Борда от страна на госта бяха изказани оценки и препоръки към администрирането на клуба и информационното осигуряване към Дистрикта и РИ. Обсъдени бяха идеи за подобряване на работата в различните зони на фокус.
Последва среща с членовете на клуба, на която бяхме запознати с темата на годината, с поставените от ДГ Веселин Димитров цели на Дистрикта през ротарианската 2018-2019г, размениха се флагчета. Президентът на РК Несебър Магдалена Мандулева връчи на госта подарък - картина на Несебър, включена в календара на наградените рисунки на ученици в рамките на миналогодишния (и продължаващ занапред) проект "Аз обичам моя град".
Срещата продължи с разговори в неформална обстановка по време на официалната вечеря.
Благодарим на ДГ Веселин Димитров за посещението и оказаната помощ.