Българските ротарактори издигат кандидатурата на София за есенен REM през октомври 2020 г.
Дата: 01.08.2019



Здравейте, приятели!

Споделям ви съобщение от Радостина Кушева - представител на България за 2019/2020 в Ротаракт Европа:

"В този юлски ден искам да ви върна малко назад във времето. През 2008 година, група приятели, ротарактори, повечето от които вече са ротарианци, решават да покажат на Ротаракт клубовете в Дистрикт 2482 България колко важни и полезни, а и забавни са международните събития.
С много желание и емоция успяват да направят така, че от 2 до 4 октомври 2009 година България става домакин на РЕМ София 2009 – есен, посетен от над 200 ротарактори от повече от 20 държави. Събитие, за което се говори и до днес. Приятели, с удоволствие Ви съобщавам, в качеството си на представител на България за 2019/2020 в Ротаракт Европа, че има шанс паметното събитие от октомври 2009 г. да бъде повторено.
Група ротарактори, членове на клубовете в град София решиха да издигнат кандидатурата на София за есенен REM през октомври 2020 година, единно подкрепена от всички софийски Ротаракт клубове. Сега ни остава да стискаме палци кандидатурата да бъде избрана и София да стане домакин на едно от най-значимите международни събития за Ротаракт, довеждайки в страната ни ротарактори от повече от 30 държави от Европа и света.
Организационният комитет по домакинството, с ръководители Вероника Боцова (РАК София-Витоша) и Георги Златков (РАК София-Тангра), работи усилено по подготовката на кандидатурата. Вече започна и кампания за популяризиране на кандидатурата в социалните мрежи. Харесайте страницата на събитието във Фейсбук, за да следите всички актуални новини:
https://www.facebook.com/remsofia2020/
Самото гласуване, ще се проведе по време на есенния РЕМ в Неапол и Касерта, Италия от 24 до 27 октомври 2019 г. Да си пожелаем да имаме възможността да покажем на ротарактори от цяла Европа красотата на България и София. Нека да създадем нови приятелства и да се потопим в магията на Ротаракт!"

Приятели от Ротари, подкрепете младите си партньори за домакинство на София за есенен REM 2020!

Благодаря ви!

Васил Демирев
Дистриктен Ротаракт Представител 2019-2020