РК Русе-Дунав Предаване на огърлицата
Дата: 04.07.2013

РК Русе-Дунав Предаване на огърлицата

На 28 и 29 юни 2013 на извънредна среща на РК Русе-Дунав на брега на река Дунав в с. Попина област Силистра се проведе клубна асемблея по предаване и приемане символите на клуба. Тържествено бе предадена огърлицата, президентската значка, камбаната и клубните знамена от Пламен Цветков - президент 2012-2013г. на Явор Асенов.
Пламен Цветков в кратко резюме направи анализ на изминалата ротарианска година. Макар и трудна всички присъстващи се обединиха и отчетоха годината като успешна. Той пожела на новия Президент и борд да работят още по-активно за постигане целите на ротари.
От своя стана Явор Асенов още в първото си изявление, като президент на РК – Русе- Дунав, очерта целите на клуба, клубните програми за новата ротарианска година и изрази надежда, че всичко започнато ще продължи с акцент за участие в международни клубни проекти –финансирани от фондация „Ротари” и развитие на приятелството.
Специален гост на тържеството беше АДГ г-жа Ирена Бонева.От своя страна тя сподели, че макар и за първа година да работи, като дистриктен офицер е изключително доволна от дейността на клуба, като пожела да се поздравим с още по-големи успехи след 1 година.