Валентин Василев е президент на Ротари клуб Нова Загора за 2019/2020 година.
Дата: 01.07.2019

Ротари клуб Нова Загора - Тържествена церемония по предаване на огърлицата.

По традиция, на тържествена съвместна среща, състояла се в изисканата атмосфера на комплекс "Шато Уинди Хилс", Ротари клуб Нова Загора и Ротари клуб Сливен организираха клубна асамблея по предаване и приемане символите на своите клубове. Тържествено бе предадена огърлицата, камбаната и клубните знамена от Михаил Тачев на новия президент Валентин Василев.
Приятелят Михаил Тачев, в кратка и прочувствена реч, направи ретроспекция на изминалата ротарианска година, като благодари на борда за съвместната дейност. Той пожела на новия Президент и борд да работят още по-активно за постигане целите на Ротари.
От своя страна Валентин Василев, в първото си изказване като президент на Ротари клуб Нова Загора, емоционално представи своите идеи и даде обещание за упорита работа и постигане на още много успехи в клубната дейност, както и увереност, че нашият клуб ще укрепне и постигне още успехи през следващата година.
На празненството присъстваха Росен Гогошев - АДГ на зона XI, Любомир Борисов - Церемониал-майстор на дистрикта, членове на двата клуба, техните семейства, близки и гости от приятелски клубове. С почетни грамоти за дейността си през годината по проектите на клуба бяха удостоени Михаил Тачев и Любомир Борисов.