Ротари клуб Плевен Центрум дари пречистватели за въздух на НУ „Христо Ботев”
Дата: 19.09.2019

Ротари клуб Плевен Центрум дари пречистватели за въздух на НУ „Христо Ботев”
На 18-ти септември Красимир Братанов – президент, и представители на Ротари клуб Плевен Центрум връчиха на директора на НУ "Христо Ботев" - Плевен Цветелин Горанов девет пречистватели за въздух, за всяка класна стая в училището.


Ротари клуб Плевен Центрум направи поредно дарение за децата на Плевен. За новата учебна година са осигурени уреди за пречистване на въздуха за всяка от класните стаи в Начално училище „Христо Ботев” – Плевен. Заедно с деветте уреда дарението включва и консумативите за тях за следващите две години. Дарението бе обявено при откриването на учебната година, а днес уредите бяха доставени в училището в присъствието на членове на Ротари клуб Плевен Центрум, сред които и президентът Красимир Братанов. Средствата за пречиствателите са събрани на традиционния Пролетен благотворителен бал на Ротари клуб Плевен Центрум тази година. Ротарианците са избрали за дарителската си инициатива училище „Христо Ботев” като едно от най-динамично развиващите се. От училището изразиха благодарност за направеното дарение, което ще осигури по-здравословна учебна среда.
Ръководството и колектива на училището изказват своята благодарност за направения подарък и инициативността на дамите и господата от Ротари клуба, които с удоволствие се включиха в каузата за създаване на здравословна и ползотворна учебна среда.

Ротари клуб Плевен Центрум