ЕЖЕГОДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН НЕДЕЛЕН ТУРНИР ПО МОНОПОЛИ и КЕШФЛОУ и БАРБЕКЮ
Начало: 2015-10-04
Край: 2015-10-04

ЕЖЕГОДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН НЕДЕЛЕН ТУРНИР ПО
МОНОПОЛИ и КЕШФЛОУ и БАРБЕКЮ
ИНИЦИАТИВА НА РОТАРИ КЛУБ СОФИЯ КАПИТАЛ

Скъпи приятели,

Ротари клуб София Капитал ще проведе своята традиционна инициатива – неделен барбекю турнир по МОНОПОЛИ и КЕШФЛО, за да подпомогне пешеходната инфраструктура в района на ул. Самоковско шосе от Околовръстния път на гр. София до изходната табела на с. Кокаляне в посока гр. Самоков, като се реновират, ремонтират или надградят съществуващите 11 пешеходни зебри. Събитието ще се проведе в р-т Лебед в неделя, 4 октомври 2015 г. с начален час 10:00 ч. за регистрация и 11:00 ч.
Ние, членовете на Ротари клуб София Капитал вече сме изготвили и съгласували отделните проекти за реновация и надграждане на съществуващите пешеходни пътеки тип ЗЕБРА в окозания участък. Имаме „зелена светлина“ от община Панчарево и бихме желали съвместно да подпогнем спасяването на човешки животи и предотвратяването на ПТПта и други трагедии.
Даваме възможност на отделни фирми и организации да ни подкрепят като си „запазят“ пътека, която да бъде изцяло финансирана от тях. За целта моля свържете се с нас.
Организаторите са подготвили специален ден, включваща представяне на различни видове меса, дегустация на пури и вай-вече забавни моменти по време на турнира по Монополи и Кешфлоу. Ще можете да закупите пури от нашите спонсори на преференциални цени.
По традиция на наши мероприятия присъстват членове на други Ротари клубове и сродни организации, както и личности от бизнеса, политици, общественици, дипломати и много млади хора.
На събитието ще присъстват офицери от Ротари Д2482, както и представители на медиите.

Малко повече за РОТАРИ:
Ротари е доброволческа, хуманитарна, и неправителствена организация, състояща се от разпръснати по целия свят клубове, известни като Ротари клубове. В света има повече от 32 000 клуба в повече от 200 страни с над 1,2 милиона членове.
Членовете на Ротари клубовете са известни като ротарианци. Декларираната цел на организацията е да събира на едно място лидери, които доброволно да отдават времето и уменията си, за да служат на своите общности. Ротари насърчава хуманизма и почтеността във взаимоотношенията между хората и зачита личната свобода на всеки.

Входна такса:
Интеракт/Гости – 5 лв., Ротаракт/Гости – 15 лв., Ротари/Гости – 20 лв.

Повече @ Facebook: https://goo.gl/0WK4xe
Повече @ WWW: http://goo.gl/fWq59A
Нека най-добрият да победи!

За повече информация: +359 889 691 739 – Димитър Мандраджиев


24 септември 2015 г.
гр. София г-н Сотир Немов,
Президент 2015/2016
Ротари клуб София Капитал