Традиционен турнир по плажен волейбол, организиран от РК Несебър
Начало: 2018-09-08
Край: 2018-09-09
Традиционен турнир по плажен волейбол, организиран от РК Несебър

На 8 септември 2018г., на плажа пред хотел "Парадайз бийч" ***** в Свети Влас, се проведе ежегодният турнир по плажен волейбол, организиран от РК Несебър.
Във връзка с празничните дни осигурихме възможност на желаещите приятели и техните семейства да съчетаят участието си в турнира с по-дълга почивка в луксозния курорт на преференциални цени.
В надпреварата се включиха приятели от Ротари клубовете "Плевен-Центрум", "Каварна", "Велико Търново", "Ловеч", "Свищов", "Айтос" и "Несебър". Сред ентусиазираната публика участваха приятели от РК "Харманли" и РК "Бургас".
Борбата за призовите места бе оспорвана и равностойна. Под вещото съдийство на приятеля Христо Пенов от РК "Несебър", турнирът премина в дружеска и спортсменска атмосфера. В крайното класиране начело се нареди отборът на РК "Плевен-Центрум", следван от отбора на РК "Каварна" и Ко, а на трето място - отборът на " Велико Търново-Свищов-Ловеч". Домакините любезно заеха четвърто място.
По време на тържествената вечеря отборите получиха своите отличия.
Купите на РК "Несебър" бяха връчени от президента на клуба Магдалена Мандулева.
Участниците бяха приятно изненадани от извънредните награди, осигурени от ДГ Веселин Димитров - бутилки класни вина от личната му колекция. Те бяха връчени от Церемониал майстора на ДГ 2482 Даниел Похомов, АДГ на зона 16 Иван Иванов и АДГ на зона 6 Румен Йорданов.
Тържеството продължи до късно както с песни и танци, така и с разговори за обмяна на опит и идеи за сътрудничество в служба на нашите общности.

P.S. Снимката, приложена към поканата (събитие с дата 06.09.2018) не е качена от нас. Ние обичаме и пазим природата и нашето Черноморие.