Пролетен благотворителен бал на Ротари Клуб "София-Триадица"
Начало: 2024-04-20
Край: 2024-04-20
Пролетен благотворителен бал на Ротари Клуб "София-Триадица"

Пролетен благотворителен бал на Ротари Клуб "София-Триадица"

Ротари клуб София - Триадица има удоволствието да Ви покани на Пролетен благотворителен бал на 01.04.2023 г. в хотел „Маринела” по повод шестия си рожден ден. Станете съпричастни към усилията ни за едно по-добро бъдеще на обществото ни! Подкрепете нашата кауза „За здравето на децата ни“!

От началото на своето формиране, Ротари клуб София-Триадица се е утвърдил като активен и важен член на ротарианското семейство на България. Клубът е формиран от млади, устремени хора, открили чрез служба на обществото приятелство, удовлетворение и радост. Една от основните каузи, по които клубът работи от своето създаване, е свързана с подобряването на качеството на детското здравеопазване и превенция както в гр. София, така и на територията на цялата страна.

Един от нашите ежегодни проекти за детско здравеопазване е кампанията за ранна диагностика на амблиопия (мързеливо око) при децата в предучилищна възраст, провеждана в детските градини в София, Плевен и Варна. Като част от нашите проекти в тази насока е и закупуването на медицинска апаратура за болници в цялата страна. Благодарение на проведените благотворителни балове през последните две години, успяхме да съберем 110 000 лв. за каузата "За здравето на децата ни". С тези средства закупихме оборудване за 11 болници в различни части на България.
Станете и Вие част от нашите усилия да подобрим детското здравеопазване в България!

За регистрация:
https://ball.rotarytriaditsa.org/

Свали файл: 1708005787_rotary2024_invitation_web.pdf