Дистриктна Конференция и Общо Събрание 2024, гр. Стара Загора
Начало: 2024-05-11
Край: 2024-05-12
Дистриктна Конференция и Общо  Събрание 2024, гр. Стара Загора

Уважаеми Клубни и Дистриктни офицери,
Скъпи Приятели Ротарианци,

Имам удоволствието, да ви поканя на Конференцията на Дистрикт 2482. Нашето вълнуващо съвместно пътуване започна преди една година, но то не свършва с края на тази ротарианска година. Убеден съм, че ще продължим ЗАЕДНО да градим надежда,  да преоткриваме магията на Ротари, да преоткриваме силата на Приятелството, да преоткриваме света на устойчивите Партньорства, да преоткриваме Нас самите.
Нека да пазим традициите и историята на Ротари и да останем верни на нашите ротариански ценности. Това е ключът, нашата организация да продължава да се развива устойчиво и да служим на обществото.
Започнахме много проекти и инициативи, предстоят още повече, но най-важното, което постигнахме е това безценно ЗАЕДНО и това е нещо, което не само трябва да запазим, но и да развиваме в бъдеще.
Очаквам ви на 11-12 май в хотел „Мериан Палас“, Стара Загора, за да споделим заедно време и настроение на Конференцията на Дистрикт 2482 – България!
На 12 май, в Голяма конферентна зала, ще се проведе и Общото събрание на СНЦ „Дистрикт 2482 към РИ“. Повече информация можете да намерите на сайта на Дистрикта.

С Ротариански поздрав,

Христо Михайловски
Дистрикт Гуверньор 2023-24
Дистрикт 2482 – България