Ротари вечер посветена на смесването на вино, сирене и шоколад
Начало: 2012-02-24
Край: 2012-02-24

П О К А Н А

Скъпи приятели,
с настоящата покана бихме желали да ви поканим да се присъедините към нас на 24 февруари 2012 г., когато Ротари клуб София Интернешънъл ще отбележи своя рожден ден с международна вечер, посветена на виното, сиренето и шоколада. Инициативата има за цел да събере сума, която да бъде дарена за благотворителната дейност на Ротари клуб София Интернешънъл. Като единствения англо-говорящ Ротари клуб на територията на България, а и същевременно единствения с чуждестранна членска маса, ще проведем вечер, в която ще се опитаме да покажем на нашите гости как се съчетават вина, сирена и шоколади.

На 24 февруари 2012 г. от 19:30 ч. до 22:00 ч. в клуб MOOD (бул. Васил Левски и ул. Георги С. Раковски) ще се съберем около 100-125 обществени личности на Whine, Cheese & Chocolate Night, която ще е с благотворителен характер. Събраните средства ще бъдат дарени на проекти, които следва да се реализират от Ротари клуб София Интернешънъл. Вече проведохме първата Tasting вечер, която беше посветена на уискито и събраните средства бяха насочени за покриване на транспортните разходи на голям контейнер с медицински консумативи, който нашия клуб за 3-та поредна година достави на една произволно избрана държавна болница. Стойността на съдържанието на контейнера е около 250-280 хиляди долара като включи лекарства, консумативи и апаратура. Предишните 2 дарения през 2009 и 2010 г. бяха съответно за Общинската болница в гр. Монтана и болница Пирогов в гр. София. Тази година болницата, която беше избрана се намира в гр. Стара Загора. Инициативата се осъществи с подкрепата на Ротари клуб Оклахома, Австрийския Червен Кръст и българските министерства на финансите и здравеопазването. Ротари клуб София Интернешънъл осигури, чрез тази вечер 100% от сумата за транспортирането.

По традиция на наши мероприятия присъстват и взимат участие в наши проекти членове на други Ротари клубове и сродни организации, както и личности от сферата на бизнеса, управлението на гр. София и на държавата, дипломати, интелектуалци и много млади хора, поради силно развитата ни политика по отношение на приобщаване към нашите дейности на млади хора.

Събитието ще бъде широко популяризирано в таргетирани бизнес и хай-лайф среди. Самата атмосфера ще бъде "доукрасена" от няколко мултимедийни презентации на виното, сиренето и шоколадът като важен социо-културен елемент на обществените групи. Ще можете да представите Вашата дейност, както и да поместите транспаранти на място. Също така сме замислили кратко представяне на основните похвати при дегустиране на виното.

На събитието ще присъстват офицери от Ротари Д2482, както и множество представители на медиите.

Поради времевите ограничения, моля да заявите Вашето присъствие онлайн като попълните следната регистрационна форма:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE56amprMy0tSVJnOThaOUQxRlFjNGc6MQ

Ще се видим на по “чаша вино”!

За контакти: +359 878 18 01 01 – г-н Димитър Мандраджиев – организатор на събитието

7 февруари 2012 г.
гр. София

г-н Пламен Лазаров,
Президент 2011/2012
Ротари клуб София Интернешънъл