По-добро здраве за най-малките в Русе
Дата: 27.08.2019

Проектът По-добро здраве за най-малките е инициатива на 22-мата Ротарианци от единия от двата клуба в града и се реализира за една година.

Ротари клуб „Русе-Дунав“ изпълни проект, с който бяха подменени над 350 кв. м. настилки в Детска ясла No. 4 в град Русе. Старите балатумни настилки бяха подменени със съвременен ламиниран паркет от висок клас и детски килими.
Целта е, чрез подобряване на изолационните качества на пода, на който играят децата, да намалеят простудните заболявания, както и да се улесни поддръжката на повърхностите. По проекта бяха дарени и електронно оборудване за аудио и визуални занимания на децата, детски кошари, люлки и друго обзавеждане.

Всички ремонтни дейности и дарени вещи да съгласувани с нуждите на децата след консултации с професионалния екип на заведението и в тясно сътрудничество с директорката, както и с общинската администрация.

Проектът „По-добро здраве за най-малките“ е инициатива на 22-мата Ротарианци от единия от двата клуба в града и се реализира за една година. Стойността на проекта е 6200 щатски долара. Финансирането е осигурено от Дистриктен грант към Фондация Ротари (40%) и от членовете и дейността на клуба (60%). Проектът бе изпълнен с подкрепата на община Русе.Последните 10 новини

» Подарък за 150-годишния юбилей на Читалище “Развитие“ от Ротари клуб Севлиево
» Дарение на Пациентски монитор на Акушеро-Гинекологичен Комплекс в УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович” - град Стара Загора
» Ротари клуб Смолян дари станции за дезинфекция на болницата в Смолян.
» Послание на ДГ Митко Минев за м.май 2020
» 9 софийски клуба ЗАЕДНО в борбата с Covid-19
» РОТАРИ КЛУБ ДАРИ КОМПЮТРИ НА УЧИЛИЩАТА В ПАНАГЮРИЩЕ
» РК Варна-Евксиноград с дарение в помощ на уязвими лица за Великден.
» Ротари клуб Севлиево с мисия да предпази медиците в региона
» Ротари клуб Стара Загора с дарение на ОД на МВР Стара Загора
» Ротари клуб – Габрово дари апаратура и офис техника на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“