ГАСЯТ ЛАМПИТЕ В БУРГАС В ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА
Дата: 25.03.2009
Автор: БанкеръОбщинска администрация - Бургас се обръща с призив за участие в инициативата Часът на Земята към всички граждани, ръководителите на обществени институции, музеи и галерии, към собствениците на ресторанти, хотели и офиси.

В 20:30 часа на 28 март хора от цял свят ще демонстрират загрижеността си към бъдещето на Планетата Земя. Те ще направят нещо съвсем простичко, но изключително забележимо - ще загасят осветлението в домовете, административните и обществени сгради за 60 минути.

Община Бургас, съвместно с Интеракт клуб Бургас Приморие и Ротари клуб Бургас Приморие, ще подкрепи инициативата. В продължение на 1 час ще бъде спряно декоративното осветление на сградата на Община Бургас; църквите Св. Иван Рилски, Св.Св. Кирил и Методий и Св. Богородица и паметникът на Альоша на площад Тройката.Последните 10 новини

» Първи трепети и любопитство на първокласниците в Община Момчилград бяха сподели лично с Дистрикт Гуверньорът на Дистрикт 2482 арх. Илиян Николов
» Ротари клуб Кърджали се отваря за можещите, младите признати за равноправни партньори
» МИГ Харманли - сред отличниците през предходния програмен период
» Българска агенция спечели световни награди за SEO
» Ротари клуб - Габрово дари на училищата в Габрово, Трявна и Плачковци инфрачервени термометри
» По традиционно РК Нова Загора откри учебната година с подаръци за първокласниците.
» Изявени ученици получиха награди от Ротари клуб Велико Търново
» Послание на ДГ Илиян Николов за септември 2020
» Ротари клуб Нова Загора приключи успешно поредния си проект в сферата на образованието - "Нека свържем света на науката със забавното"
» Всяко предизвикателство е още една възможност