ВЕЛИКО ТЪРНОВО: Медицинско оборудване - Мобилен респиратор и Пациентски екран на обща стойност от 21000 лева с ДДС.
Дата: 20.03.2020

За да откликне на нуждите на своята общност, РКВТ започна инициатива сред Ротари клубовете от област Велико Търново, като и сред другите сървис клубове и организации в града по събиране на средства, с които да бъде закупено медицинско оборудване-Мобилен респиратор и Пациентски екран, двете на обща стойност от 21000 лева .

За да откликне на нуждите на своята общност, РКВТ започна инициатива сред Ротари клубовете от област Велико Търново, като и сред другите „сървис“ клубове и организации в града по събиране на средства, с които да бъде закупено медицинско оборудване-Мобилен респиратор и Пациентски екран, двете на обща стойност от 21000 лева с ДДС. Апаратурата ще бъде дарена на МОБАЛ „Доктор Стефан Черкезов“АД-В.Търново и ползвана за лечение на пациенти, диагностицирани с COVID19.

В резултат на положените усилия, РК-В.Търново получи финансова подкрепа в размер на 2000 лева от приятелите от РК-Елена, както и тази на Зонта клуб-В.Търново, в размер на 5000 лева. Останалата част от нужните средства бяха набавени от РК-В.Търново, както от генерираните приходи, така и от дарения на членовете му.Последните 10 новини

» Зелено Дарение
» РОТАРИ КЛУБ СТАРА ЗАГОРА ПРИЕМ НОВИ ЧЛЕНОВЕ
» Ротари клуб Плевен Центрум дари специализиран бус на ЦСОП „П. Р. Славейков”
» Ротари клуб Казанлък прие нов член
» Компютри за учениците от три села в дупнишко
» Ротари клуб Нова Загора връчи ежегодните си отличия за "Будител на годината"
» Дарение за учениците от Дупница и Сапарева баня
» Послание на ДГ Илиян Николов за ноември 2020
» проект "ПРОЧЕТИ И ПРЕДАЙ НАТАТЪК"
» ПРЕЗИДЕНТСКА ГРАМОТА ЗА МАНДАТ 2019-2020