Ротари клуб – Габрово дари апаратура и офис техника на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“
Дата: 16.04.2020

В навечерието на най-светлия християнски празник Великден, Ротари клуб – Габрово дари на областната болница МБАЛ Д-р Тота Венкова медицинска апаратура и офис техника за сумата от 13 680 лева.

В навечерието на най-светлия християнски празник Великден, Ротари клуб – Габрово дари на областната болница МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ медицинска апаратура и офис техника за сумата от 13 680 лева.
Дарението бе предоставено от Минчо Пеев, президент на Клуба за ротарианската 2019-2020 година и Пламен Иларионов, член на Ротари – Габрово.
Дарената техника по волята на дарителя е разпределена за нуждаещите се отделения, както и за административното управление на болницата.
Апаратурата бе приета от директора на габровското лечебно заведение д-р Минко Михов, както и от началниците на отделенията и ръководители на отдели, за където са предназначени.
Предоставената техника ще бъде използвана в отделенията по „Урология“, „Ортопедия“, „Онкология“, както и за отдела по информационна поддръжка на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“.
За дарението Ротари клуб – Габрово получи свидетелства за дарения както и благодарността на ръководството на болницата.Последните 10 новини

» Зелено Дарение
» РОТАРИ КЛУБ СТАРА ЗАГОРА ПРИЕМ НОВИ ЧЛЕНОВЕ
» Ротари клуб Плевен Центрум дари специализиран бус на ЦСОП „П. Р. Славейков”
» Ротари клуб Казанлък прие нов член
» Компютри за учениците от три села в дупнишко
» Ротари клуб Нова Загора връчи ежегодните си отличия за "Будител на годината"
» Дарение за учениците от Дупница и Сапарева баня
» Послание на ДГ Илиян Николов за ноември 2020
» проект "ПРОЧЕТИ И ПРЕДАЙ НАТАТЪК"
» ПРЕЗИДЕНТСКА ГРАМОТА ЗА МАНДАТ 2019-2020