РК Варна-Евксиноград с дарение в помощ на уязвими лица за Великден.
Дата: 23.04.2020Ротари клуб Варна-Евксиноград и БЧК-Варна подпомогнаха 100 семейства с хранителни пакети с продукти от първа необходимост за Великден. Пакетите са дарени от членовете на Ротари клуб Варна Евксиноград.
Съвместната благотворителна  кампания отговори на нуждите на най-уязвимите хора и общности в условията  на пандемия и бе в израз на подкрепа за предстоящите светли  Великденски празници.
Семействата са подбрани от БЧК-Варна по социални критерии, възрастни хора с ниски доходи, самотни майки, млади семейства, останали хора без работа и доходи в създалата се извънредната ситуация, многодетни семейства и лица настанени в приюти за бездомни.
Хранителните пакети им бяха връчени на 10 април 2020 г. от доброволци на двете хуманитарни организации, чието партньорство за пореден път направи възможно достигането и подпомагането на повече нуждаещи се по време на Великденските празници!Последните 10 новини

» Осми Голф турнир за Купата на Гуверньора
» Дженифър Е. Джоунс, член на Ротари клуба на Уиндзор-Роузленд, Онтарио, Канада, е номинирана за президент на РИ за 2022-23 г.
» Проект на Ротари клуб Асеновград
» Послание на ДГ Илиян Николов за август 2020
» Нов кувьоз дари Ротари клуб Казанлък
» Второ поколение в Ротари клуб СЕВЛИЕВО
» Активен старт на роарианската година
» Среща на Президента на РК Габрово с Кмета на гр. Габрово
» Съби Стойчев е президент на Ротари клуб Нова Загора за 2020/2021 година.
» РК СТАРА ЗАГОРА-БЕРОЕ РЕАЛИЗИРА ПЪРВИЯ СИ ПРОЕКТ ЗА РОТАРИАНСКАТА 2020-2021 ГОДИНА