РК Варна-Евксиноград с дарение в помощ на уязвими лица за Великден.
Дата: 23.04.2020Ротари клуб Варна-Евксиноград и БЧК-Варна подпомогнаха 100 семейства с хранителни пакети с продукти от първа необходимост за Великден. Пакетите са дарени от членовете на Ротари клуб Варна Евксиноград.
Съвместната благотворителна  кампания отговори на нуждите на най-уязвимите хора и общности в условията  на пандемия и бе в израз на подкрепа за предстоящите светли  Великденски празници.
Семействата са подбрани от БЧК-Варна по социални критерии, възрастни хора с ниски доходи, самотни майки, млади семейства, останали хора без работа и доходи в създалата се извънредната ситуация, многодетни семейства и лица настанени в приюти за бездомни.
Хранителните пакети им бяха връчени на 10 април 2020 г. от доброволци на двете хуманитарни организации, чието партньорство за пореден път направи възможно достигането и подпомагането на повече нуждаещи се по време на Великденските празници!Последните 10 новини

» Още свири шипченският вятър!
» Подарък за 150-годишния юбилей на Читалище “Развитие“ от Ротари клуб Севлиево
» Дарение на Пациентски монитор на Акушеро-Гинекологичен Комплекс в УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович” - град Стара Загора
» Ротари клуб Смолян дари станции за дезинфекция на болницата в Смолян.
» Послание на ДГ Митко Минев за м.май 2020
» 9 софийски клуба ЗАЕДНО в борбата с Covid-19
» РОТАРИ КЛУБ ДАРИ КОМПЮТРИ НА УЧИЛИЩАТА В ПАНАГЮРИЩЕ
» РК Варна-Евксиноград с дарение в помощ на уязвими лица за Великден.
» Ротари клуб Севлиево с мисия да предпази медиците в региона
» Ротари клуб Стара Загора с дарение на ОД на МВР Стара Загора