ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ С ВЕЛИКДЕНСКИ БАЗАР ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ В СТАРА ЗАГОРА
Дата: 09.04.2022

Празник, организиран от Ротарианското семейство в Стара Загора ще се проведе на 23 април 2022 г. в парк Пети октомври от 10:00 - 14:00 часа.

Празник, организиран от Ротарианското семейство в Стара Загора ще се проведе на 23 април 2022 г. в парк Пети октомври от 10:00 - 14:00 часа.
Празникът ще предостави на децата възможности за много разнообразни игри, кътове за интересни забавления, а също и музикална и танцови изпълнения и спортни демонстрации с присъствието на популярни в града певци, групи и формации.
Подготвя се и провеждането на Великденски базар, с активното участие на училища, читалища и клубове за извънкласна дейност и интереси.
Всички събрани средства от продадените стоки и артикули, както и дарените в специално поставените кутии пари, ще бъдат инвестирани в закупуването на специализирана апаратура - пулсоксиметър и глюкомер за нуждите на Клиниката по неонатология към УМБАЛ Проф. д-р Стоян Киркович - Стара Загора, съобщи Пламена Гогошева, президент на Ротари Сателит, Е-клуб - Стара Загора.
Освен да създадем настроение и незабравими емоции в навечерието на най-светлия празник - Възкресение Христово, нашата идея е да се обединим всички заедно в подкрепа на една благородна и светла кауза, наречена Боядисай яйце, спаси детско сърце, допълни тя.
Търговско-промишлена палата - Стара Загора подкрупя инициативата и се включва в организацията и провеждането ѝ.
Можете да подкрепите каузата и да подпомогнете дарителска кампания с присъствие на събитието или чрез банкова сметка за дарения:
BG21RZBB91551008401315
СНЦ РОТАРИ КЛУБ СТАРА ЗАГОРА