Среща на ДГ Анелия Дошева в РК Благоевград – Център
Дата: 01.09.2011
Автор: АДГ

С посещение на редовната седмична сбирка на РК Благоевград – Център стартираха годишните визити на Дистрикт гуверньора Анелия Дошева за 2011/12 ротарианска година.

На среща с бордовете на РК, РАК и ИАК в малката зала на хотел „Ален мак”, Благоевград бяха обсъдени организационни, финансови и общи въпроси, касаещи нормалната работа на клубовете. В папка президентът Сашо Милчев предаде отчетните документи и задължителния въпросник. Паст президентът Борислав Къдреков бе подготвил богата презентация, обхващаща дейностите през 10-годишния период от създаването на клуба.
Президентите на РАК и ИАК споделиха най-значимите проекти, които са реализирали през последната година. На общата среща с членовете на клуба бяха поставени въпроси към ДГ, сред които желанието за участие на техни активни членове в дистриктните комисии. Дългогодишни ротарианци  от благоевградския  клуб споделиха интересен случай с техен приятел – художника Огнян Механджийски, който няма нито едно отсъствие от срещите на клуба. Така възникна идеята да се предложи от ДГ специална награда за ротарианци със 100-процентово присъствие на клубни срещи и събития. В срещата взеха участие АДГ Иван Михайлов, ПАДГ Силвия Балинова и секретаря на дистрикта Николай Момчилов.