Стипендии по Пакетните грантове за 2013/2014
Дата: 07.03.2013

Исканията за стипендии по Пакетните грантове за 2013/2014,предлагани от стратегическите партньори на РИ,UNESCO-IHE Institute for Water Education вече са достъпни онлайн. Тези стипендии са създадени за да промотират дългосрочните, продуктивни взаимоотношения между ротарианците и високо обучени професионалисти в сферата на водата и канализацията.

Уважаеми приятели,
Клубни лидери и председатели на клубни комисии,

Радвам се да съобщя,че исканията за стипендии по Пакетните грантове за 2013/2014,предлагани от стратегическите партньори на РИ,UNESCO-IHE Institute for Water Education вече са достъпни онлайн.Тези стипендии са създадени за да промотират дългосрочните,продуктивни взаимоотношения между ротарианците и високо обучени професионалисти в сферата на водата и канализацията. Можете да посетите страницата на пакетните грантове-packaged grants page на rotary.org/grants за повече информация и материали за кандидатурата,като всичко се подава онлайн.
Екипа на РИ ще започне да преглежда исканията през април по реда на тяхното подаване.Максимум 8(осем) стипендии ще бъдат дадени за академичната 2013/2014 година.Силно Ви насърчавам да подавате рано кандидатурите си.
Напомням, че пакетните грантове за следващата ротарианска година са променени,съобразно новата визия на Фондацията и са напълно финансирани от Световния фонд и стратегическия партньор. Дейностите,финансирани от Пакетни грантове,подкрепят зоните на фокус на РФ и могат да включват стипендии, хуманитарни проекти или професионални обучения. Поради факта,че първоначалната работа по намирането на стратегическия партньор,набирането на средства и създаване на основната рамка на дейностите вече е направена, Вие може да се съсредоточите върху таланта си и да използвате енергията си по прилагането на проекта.
Координатор на грантовете е Mary O`Donnell-mary.donneell@rotary.org.

Да вървим напред по пътя си на Мир чрез служба!
Атанас Атанасов
Дистрикт Гуверньор 2012/2013
Дистрикт 2482
България