Президентска Грамота за 2012/2013 Ротарианска година
Дата: 11.03.2013

Уважаеми Клубни Лидери,
Мои Ротариански приятели,
Както имахме възможност, по време на нашия PETS Семинар в Пловдив миналата година да обсъдим, тази Ротарианска година, нашият Президент Сакужи Танака обяви Ротарианска награда Президентска Грамота за 2012/2013 за постигането на ред постижения, които помагат на Клубовете да станат по-силни, до представят по-ефективно службата си и да подобрят публичния си имидж.


Уважаеми Клубни Лидери,
Мои Ротариански приятели,
Както имахме възможност, по време на нашия PETS Семинар в Пловдив миналата година да обсъдим, тази Ротарианска година, нашият Президент Сакужи Танака обяви Ротарианска награда „Президентска Грамота за 2012/2013” за постигането на ред постижения, които помагат на Клубовете да станат по-силни, до представят по-ефективно службата си и да подобрят публичния си имидж. В пакета документи, които получихте на този семинар бяха включени условията за участие и процедурата по постигане на изискванията за тази награда.
С цел да са квалифицирани за „Президентската Грамота”, Клубовете трябва да изпълнят Президентското предизвикателство и да завършат една задължителна, препоръчителна дейност заедно с три допълнителни дейности, в която и да е от трите описани категории. Всички тези дейности трябва да са започнати и завършили между 1 Юли и 31 Март на 2012/2013 Ротарианска година.
В прикачени файлове, ви изпращам Формуляра за участие, който вие трябва да попълните при условие, че сте изпълнили това Президентско предизвикателство за получаване на Грамотата.
Моля, до 31 Март 2013г. да ми върнете, попълнен формуляра, за да мога да докладвам имената на квалифицираните Клубове пред РИ.

Ваш в Ротари
Атанас Атанасов
Дистрикт Гуверньор 2012/2013

presidental citation 2012- PETS