Конференция на тема „Културно и приятелско сътрудничество за Мир на Балканите”
Дата: 24.03.2013

Уважаеми Ротарианци,
Скъпи приятели,
Следвайки темата и мотото на Ротарианската 2012/2013 година и призива на РИ Президента Сакуджи Танака за организация на събития в подкрепа на тази тема, имам удоволствието да ви съобщя, че съвместно с Дистрикт 2241 Румъния – Република Молдова, както и с участието на Дистрикти от Балканските страни, организираме Конференция на тема „Културно и приятелско сътрудничество за Мир на Балканите”. Тя ще се проведе в Крайова, Румъния от 17 до 19 Май, 2013г.





Това е чудесна възможност за Ротари клубовете и Ротарианците от всички участващи страни, да се срещнат  и да работят заедно за развитието на членството, за строителството на партньорства м/у Клубовете от различните Дистрикти, за различни дейности между Клубове – партньори, както и за намиране на нови партньори, за размяна на Екипи за професионално обучение, програми за подкрепа на РФ, както и подкрепа за развитието на световния мир.
Конференцията ще бъде осъществена с любезното домакинство на приятелите ни от Дистрикт 2241. Ще имаме възможност да споделим добри практики от нашата служба, както и да научим за нови възможности за регионално развитие на Мира на Балканите.
            В прикачените файлове ще намерите формулярите за участие, резервации, както и предварителната програма.
            Призовавам Клубовете, които имат международни пратньори на Балканите, за съвместно участие в Конференцията. Тя ще е и едно чудесно място за установяване на неформални отношения и развитие.

Ваш в Ротари

Атанас Атанасов

Дистрикт Гуверньор 2012/2013
Ротари Дистрикт 2482 - България
Ротари Клуб Шумен