Среща на ДГ Анелия Дошева с членовете на Ротари клуб Златоград и Неделино.
Дата: 04.12.2011

На 28 ноември, 2011 г. се проведе среща на ДГ Анелия Дошева с членовете на Ротари клуб Златоград и Неделино.

От 16.30 ч. Анелия Дошева, заедно с Президента на клуба, Димитър Алендаров, проведоха среща с кмета на общ.Златоград, г-н Мирослав Янчев, при която среща се обсъдиха основни проблеми и стратегии за община Златоград и допирните точки и съвместни дейности с цел взаимно подпомагане на решаването на отделни въпроси.
В 17,00 ч. Анелия Дошева се срещна с борда на клуба за ротарианската година, след което даде и кратко интервю за Местната кабелна телевизия САТ – ТМ Златоград, която излъчи и репортаж за срещата.
От 18.00 ч. започна официалната среща с членовете на клуба. В папка, Президентът Димитър Алендаров предаде отчетните документи със задължителния въпросник и запозна ДГ с програмата за годината и комисиите, които ще я изпълняват. В тях са включени всички членове на клуба, за да бъдат ангажирани в дейностите му.
ДГ Анелия Дошева запозна присъстващите с работата на дистрикта и мотото на ротарианската година. Бяха обсъдени организационни и общи въпроси, отнасящи се до нормалната работа на клубовете.
Всички членове на РК Златоград и Неделино в непринуден разговор , се представиха и поставиха редица въпроси, между които: по голяма прозрачност в изявите на Ротари на ниво България, отношението на медиите към нашата организация, популяризиране на сайта на Ротари България сред младите хора и др.
В срещата взе участие АДГ Альоша Синабов.

Здравко Пехливанов - секретар на РК Златоград и Неделино за РГ 2011/2012 г.Последните 10 новини

» Първи трепети и любопитство на първокласниците в Община Момчилград бяха сподели лично с Дистрикт Гуверньорът на Дистрикт 2482 арх. Илиян Николов
» Ротари клуб Кърджали се отваря за можещите, младите признати за равноправни партньори
» МИГ Харманли - сред отличниците през предходния програмен период
» Българска агенция спечели световни награди за SEO
» Ротари клуб - Габрово дари на училищата в Габрово, Трявна и Плачковци инфрачервени термометри
» По традиционно РК Нова Загора откри учебната година с подаръци за първокласниците.
» Изявени ученици получиха награди от Ротари клуб Велико Търново
» Послание на ДГ Илиян Николов за септември 2020
» Ротари клуб Нова Загора приключи успешно поредния си проект в сферата на образованието - "Нека свържем света на науката със забавното"
» Всяко предизвикателство е още една възможност