Ротари клуб Добрич: Приятели, помогнете на нашия град
Дата: 24.06.2014

Приятели, на 20 юни 2014 г. град Добрич и неговите жители преживяха опустошително наводнение. Един човек загуби живота си, а материалните щети са огромни. Пострадаха са много частни домове, фирми, детски градини и детски ясли. Благодарни сме за проявената съпричастност и многобройните обаждания от приятели от цялата страна.

СКЪПИ РОТАРИАНСКИ ПРИЯТЕЛИ,
На 20 юни 2014 г. град Добрич и неговите жители преживяха опустошително наводнение. Един човек загуби живота си, а материалните щети са огромни. Пострадаха са много частни домове, фирми, детски градини и детски ясли. Благодарни сме за проявената съпричастност и многобройните обаждания от приятели от цялата страна.
Непосредствено след нещастието, ние от Ротари клуб Добрич взехме решение да подпомогнем пострадалите. Осигурихме бутилирана питейна вода и хранителни продукти и продължаваме да полагаме усилия в тази посока. В същото време сме изключително горди за заявената съпричастност от роратианската общност. Вече имаме дарения от приятелите от Ротари клуб Балчик и Ротари клуб Каварна. Приятелите от Ротари клуб Плевен също изявиха своето желание да подкрепят нашата кауза. Благодарим за проявената загриженост и готовност за съдействие от Дистрикт 2482.
В Ротари клуб Добрич има постъпили много молби за помощ. Обръщаме се към вас с призив за подкрепа при осигуряване на средства за пострадалите. Знаем, че не можем да помогнем на всички, но сме убедени, че именно в такъв труден момент се проявяват нашите ротариански добродетели.
С уважение,
Стоян Стоянов
sstoyanov@tediva.eu
Президент
Ротари клуб Добрич