РК Нова Загора - Тържествена церемония по предаване на огърлицата
Дата: 03.07.2015

На 3 юли 2015 г. на извънредна среща на РК Нова Загора-състояла се на брега на язовир Жребчево в комплекс "Аглика Палас" се проведе клубна асамблея по предаване и приемане символите на клуба. На празненството присъстваха членове и техните семейства. Двамата президенти - бивш и настоящ изнесоха тържествени слова.

На 3 юли 2015 г. на извънредна среща на РК Нова Загора, състояла се на брега на язовир Жребчево в комплекс "Аглика Палас" се проведе клубна асамблея по предаване и приемане символите на клуба. Тържествено бе предадена огърлицата, камбаната и клубните знамена от Господин Златаров- президент 2014-2015 г. на Стоян Гочев.
Господин Златаров в кратка и прочувствена реч направи ретроспекция на изминалата ротарианска година. Той пожела на новия Президент и борд да работят още по-активно за постигане целите на Ротари. Паст-президента получи и грамота за дейността си през изминалия период..
От своя стана Стоян Гочев в първото си изказване като президент на РК–Нова Загора, даде обещание за упорита работа и постигане на още много успехи в клубната дейност, както и увереност, че нашият клуб ще се поздрави с още успехи следващата година.
На празненството присъстваха членове и техните семейства.