ДГ Нина Митева гостува на РК Нова Загора
Дата: 20.01.2016

ДГ Нина Митева на ползотворно посещение в РК Нова Загора

На 20.01.2016 в ресторант „Меркурий” се проведе срещата на ДГ Нина Митева с борда и членовете на Ротари клуб Нова Загора, в която взеха участие паст ДГ Валентин Стоянов и АДГ на 11-та зона Антон Томчев.

В ранния следобед бе проведена официална среща с кмета на общината - Николай Грозев и председателя на Общинския съвет Георги Николов, който е и член на Ротари клуб Нова Загора. Коментирани бяха добрите инициативи на местния клуб и възможностите за бъдещи съвместни
мероприятия между Ротари България и Община Нова Загора, в полза на гражданите. Кметът на общината НиколайГрозев подари на гостенката Книга за град Нова Загора и отчет за дейността му за предходния мандат 2011-2015 г.
Вечерта първо се състоя среща с Борда на РК Нова Загора, на която Президентът на клуба Стоян Гочев запозна Гуверньора с дейността на клуба, разказа за проектите, които са завършени или са действащи в момента.
В 19,00 часа бе открита официалната среща на РК Нова Загор. ДГ Нина Митева направи кратка презентация в която наблегна на основните ротариански цели и идеали като призова всички да бъдат "Дар за света". Кратки съдържателни речи държаха паст ДГ Валентин Стоянов и АДГ на зоната Антон Томчев. След презентацията се състоя дискусия за състоянието и развитието на Ротари клубовете в Дистрикт 2482 България. Бяха разменени флагчета и подаръци между ДГ Нина Митева и президента на клуба. След официалната част вечерта продължи в приятна приятелска и ползотворна дискусия.