Тържествена церемония по предаване на огърлицата в Ротари клуб Козлодуй-Аугуста
Дата: 08.07.2016Детското здравеопазване – приоритет за РК „Аугуста”, Козлодуй
Обновяване на медицинската апаратура в детското и акушеро-гинекологичното отделения на МБАЛ „Св. Иван Рилски” в град Козлодуй ще бъде основен приоритет за Ротари клуб „Козлодуй – Аугуста” през ротарианската 2016-2017 година, беше обявено на церемонията за ротация на президентите на Клуба.
Проектът „Ефективно функциониране на майчино и детско здравеопазване” беше подготвен през изтеклата година. Новото оборудване и обучението за работа с него възлизат на близо 73 хиляди лева и козлодуйският клуб ще кандидатства за осигуряването им към Фондация „Ротари Интернешънъл”.
„Всяко усилие и целият труд през тази една година в полза на Ротари и обществото ми донесе дълбоко удовлетворение”, каза в речта си досегашният президент Найден Найденов. Той предаде огърлицата на Венцислав Калушев, който потвърди основната цел на ротарианците в Козлодуй за предстоящия период и припомни, че през настоящата година се отбелязват 110 години от създаването на Ротари и 25-тата годишнина от възстановяването на организацията в България.
По време на церемонията бяха връчени и две отличия „Пол Харис”. Техни носители станаха Найден Найденов и Галя Колецова.Последните 10 новини

» Проект на Ротари клуб Асеновград
» Послание на ДГ Илиян Николов за август 2020
» Нов кувьоз дари Ротари клуб Казанлък
» Второ поколение в Ротари клуб СЕВЛИЕВО
» Активен старт на роарианската година
» Среща на Президента на РК Габрово с Кмета на гр. Габрово
» Съби Стойчев е президент на Ротари клуб Нова Загора за 2020/2021 година.
» РК СТАРА ЗАГОРА-БЕРОЕ РЕАЛИЗИРА ПЪРВИЯ СИ ПРОЕКТ ЗА РОТАРИАНСКАТА 2020-2021 ГОДИНА
» Чартиране на Интеракт Клуб Харманли
» Послание на ДГ Илиян Николов за м.юли 2020