Панагюрище беше домакин на първата „Ротаракт Академия“
Дата: 19.11.2018

На 17 ноември в хотел „Каменград“ се състоя семинарът „Ротаракт Академия“, организиран от Комитета за Развитие на членството и Комитета за Публичен имидж към Ротаракт България. Домакини на събитието бяха Ротари и Ротаракт клуб- Панагюрище.

На 17 ноември в хотел „Каменград“ се състоя семинарът „Ротаракт Академия“, организиран от Комитета за Развитие на членството и Комитета за Публичен имидж към Ротаракт България. Домакини на събитието бяха Ротари и Ротаракт клуб- Панагюрище. Подобен тип семинар се организира за първи път на територията на град Панагюрище. На събитието присъстваха повече от 70 гости от Пловдив, София, Пазарджик, Велико Търново, Свищов. Лектори на събитието бяха изтъкнати в своите сфери на дейност личности, а именно Георги Малчев, Боряна Гигова и Ясар Маркос.
Семинарът имаше панели за ПР, Реклама и Брандинг и Личностно развитие. Събитието продължи през целия ден и зареди с много положителни емоции всички участници. За всички участници беше предвидена и историческа обиколка на града с посещение на емблематичните музеи и места.