Посещение на ДГ Валентин Стоянов в РК Поморие
Начало: 2006-09-20
Край: 2006-09-20
Посещение на ДГ Валентин Стоянов в РК Поморие

На 06.09.2013 г., в акваторията на пристанище Поморие, на борда на кораба „Кук“, собственост на ротарианеца – Яни Пападопулов се проведе извънредна сбирка на РК Поморие по повод посещението на ДГ Валентин Стоянов.
На сбирката присъстваха: ДГ Валентин Стоянов, ПДГ Красимир Ганчев, ПДГ Атанас Атанасов, ДГН Нина Митева, АДГ Огнян Граматиков, Секретарят на Дистрикта - Димитър Димитров, един от хората, възстановили Ротари движението в България – Симеон Кондов, Браян и Шийла Хънтър от РК Лоустофт, 10 члена от РК Поморие, брачни партньори и 5 члена на РАК Поморие.
Сбирката беше открита от Президента на РК Поморие – Огнян Вичев в 19.30 ч. Бяха изслушани химните на РБългария и Ротари България.
След кратко приветствие от Президента на РК Поморие, думата беше дадена на ДГ Валентин Стоянов, който приветства всички ротарианци и гости. Последва кратко запознаване с новостите в управлението на дистриктните и глобални грантове. Беше представена и темата на ротарианската година – „Променяй живота с Ротари“. Бяха поощрени младите ротарианци от РАК Поморие да развиват и утвърждават своите знания в Ротари.
ДГ Валентин Стоянов връчи подаръци на заслужили ротарианци.
Думата беше дадена на гостът от РК Лоустофт – Великобритания – Браян Хънтър, който от името на своя клуб приветства приятелите от РК Поморие и предаде специалните поздрави от Президента на РК Лоустофт – Кени Кантор.
След закриването на официалната част последва приятелска вечеря, с обилна консумация на ротарианско приятелство.
Корабът „Кук“ разходи пасажерите из залива, с което затвърди добрите впечатления на всички присъстващи от една незабравима ротарианска вечер.

Свали файл: 1378818450_imgl2143.jpg