12 Международен ротариански боулинг турнир, организиран от РК „Пловдив-Пълдин“ и Боулинг дружество на ротарианци (Fellowship of Вowling Rotarians-FBR)
Начало: 2014-10-03
Край: 2014-10-04
12 Международен ротариански боулинг турнир, организиран от РК „Пловдив-Пълдин“ и  Боулинг дружество на ротарианци (Fellowship of Вowling Rotarians-FBR)

Скъпи ротариански приятели,

С удоволствие Ви напомням, че предстои провеждането на 12-ия международен ротариански боулинг турнир, организиран от РК „Пловдив-Пълдин“ и Боулинг дружество на ротарианци (Fellowship of Вowling Rotarians-FBR) на 3 и 4 октомври 2014 г. в гр. Пловдив. За миналогодишните участници вече е известно, че поради интереса и желанието на повечето приятели да имат възможност да „хвърлят повече топки“ сме променили регламента и програмата. Според нея в квалификационните серии участието не е ограничено до една серия, а според личното си желание всеки може да участва в повече от една, та дори и във всички квалификационни серии, т.е. като в „оупън“ турнир.

Отново ще проведем турнира в приятната обстановка и атмосфера в комплекс „Акваленд” в Пловдив. Боулинг залата е с 10 писти с модерно оборудване, а за Вас и придружаващите Ви комплексът предоставя чудесни възможности за отмора и забавления като СПА център /който предлага различни видове масажи, шоколадова терапия, масажи с мед, липопроцедури, ултразвук и други чудеса за подмладяване и релакс, фитнес, сауна, инфрачервена кабина/, билярд, казино, ресторант. Надявам се, че тези разнообразни възможности за активен отдих, забавление и разкрасяване ще бъдат оценени и ползвани и от дамите, за които пребиваването на турнира ни ще се превърне в истинско удоволствие.
За повече информация може да посетите сайта www.aqualand.bg.

Бих желал да акцентувам на следното:

1. Седмицата на провеждането на Пловдивския есенен технически панаир тази година е от 29.09. до 04.10. и можете да съчетаете посещението на Пловдивския панаир с боулинг турнира;
2. Президентът на Р. България се съобрази с традицията на РК Пловдив – Пълдин и Боулинг дружеството на ротарианци (Fellowship of Bowling Rotarians-FBR) и насрочи извънредните избори за 42-то НС на 5.10, за да може желаещите да изразят политическите си предпочитания нито преди, нито по време, а едва след завършването на турнира.

Драги приятели, вероятно сте посещавали Пловдив не веднъж, но можете отново да се потопите в неповторимата атмосфера на Стария Пловдив. Можете да направите разходка във времето из тесните калдъръмени улички между еркерите на възрожденските къщи и само с няколко крачки зад Музикалната академия ще прекосите вековете назад, и ще попаднете в Античния театър на древноримския Филипопол. Слизайки надолу, към главната улица, пътят ще Ви доведе до античния римски стадион.

С удоволствие ви информирам, че по традиция турнирът ще бъде открит от Дистрикт Гуверньора Иларио Астинов.


По програма надпреварата ще започне на 03.10. с първите квалификационни серии 18,00 ч. и 19,30 ч. Моля да обърнете внимание на часовете на квалификационните серии и да направите предварителна заявка за съответна серия с цел по-добра организация на турнира.
Турнирът ще завърши с официална, тържествена вечеря на 04.10., на която ще бъдат връчени наградите на победителите.
Подробната програма е приложена в отделен файл.

При възможност за оптимизиране на предварително оповестената програма, организаторите запазват правото си на промени, които ще бъдат оповестени в деня на турнира!

Екип-организатори:
Любозар Фратев, РК „Пловдив-Пълдин“ – 0888 80-99-66
Николай Стоилов, РК „Пловдив-Пълдин“ – 0888-95-81-72
Лидия Павлова, сътрудник - 0888 57-89-00

Поради съвпадането с Международния технически панаир и натовареността на хотела, както и за да можем своевременно да осигурим добра организация и обслужване, е необходимо да планирате участието си още от сега, поради което Ви МОЛЯ да изпращате заявките си на мейл office@noviz.com с „относно” - „Ротари” - най-късно до 15 септември по приложената „Заявка за участие“.

Таксите за участие в боулинг турнира са непроменени, както следва:
За мъже и жени:: - за първа серия „Ентер“ – 20 лв.
- за всяка следваща серия „Реентер“ – по 15 лв.
Отборен шампионат - такса участие – 60 лв. за отбор

Цени за хотелско настаняване и тържествената вечеря, непромемени!!!

Вид стая
Цени
1. Нощувка ВВ
- единична стая със спалня 46 лв.
- двойна стая 55 лв.
- апартамент 68 лв.


2. Куверт тържествена вечеря на 04.10. - 30 лв.
3. Куверт вечеря – детски - 15 лв.
4. Паркинг - безплатно

Възрастен – на допълнително легло – 20 лв./ден.
За деца от 0 до 3 г. – безплатно.
от 3 до 14 г. - на доп. легло в двойна стая – 15 лв./ден.
Цената включва: туристическа застраховка, туристически данък, Wi-Fi/ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА С ДДС! Фактура за нощувките може да получите на рецепцията на хотела/.
Убеден съм, че можем да направим това преживяване приятно и запомнящо се, като всички турнири до сега и да „озарим нашето ротарианско приятелство“ с още един уникален ротариански уикенд.

Техн. организатор: Лидия Павлова тел. 032-27-56-56, 0888-5789-00 office@noviz.com,

Може да свалите всички необходими документи от файла по-долу, или да идете на сайта на клуба:

http://www.rotary-puldin.com/ai1ec_event/12-%D1%82%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D1%82%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%80/


Ваш в Ротари:

Любо Фратев
Председател на Организационния комитет
Председател на FBR (Fellowship of Bowling Rotarians)
ПП 2003/04 РК „Пловдив-Пълдин“
ПАДГ 2005- 2008
Председател на
ICC „България-Русия“

0888-80-99-66
E-mail: fratev@noviz.com

Свали файл: 1410189996_Покана,_Програма,_Регламент,_Зачвка_за_участие.zip