ПЕТС
Начало: 2015-03-21
Край: 2015-03-22

ПЕТС  х."Риу Правец, домакин РК Ботевград"

Скъпи  президенти, секретари, церемониалмайстори и председатели на клубни комисии за Фондация Ротари, приятели ротарианци,

Поздравявам ви с това, че сте избрани да служите на вашия клуб и Ротари през идващата година. От името на дистриктния екип ви каня на  20 -22 март 2015 година да бъдете част от голямото събитие ПЕТС –  обучителен семинар за президентите и секретарите, с които ще работим заедно за една успешна и  добра ротарианска 2015 -16 година.
По създадена вече традиция в рамките на ПЕТС ще има и  модул за обучение на церемониал  майстори с акцент  ритуалите  и събитията, които се организират от клубовете. Ще очаквам да насърчите участието в този модул и на приятели, които отговарят за публичния имидж и връзките с обществеността. Със сигурност и новите ротарианци ще оценят участието си в него като полезно.
Както във всяка от предишните три години, ще се проведе и грант мениджмънт семинар. Той е част от ежегодния процес на квалифициране на клубовете за правото им да реализират проекти с грантове на Фондация Ротари.
Мястото на което ще се срещнем и работим е хотел Риу Правец  в гр. Правец – www.riupravets.bg  Изразявам своята благодарност към РК Ботевград, който ще бъде домакин на семинара.
В приложени файлове  ще намерите условията за настаняване, както и формата за регистрация с различни опции за участие и брой нощувки. Има и  неделен пакет за тези, които решат да се възползват от прекрасните условия за спорт и релакс в хотела.
Също така, с  удоволствие ви информирам, че по силата на подписано споразумение, валидно до края на 2016 година, всички  ротарианци заедно със семействата си ще могат да ползват 10% отстъпка от цените за настаняване срещу представяне на членска карта.
Очаквам бързо потвърждение за броя на ротарианците, участници в събитието от вашия клуб и избраната от тях опция за настаняване. Моля върнете попълнените регистрационни форми и на двата посочени мейла, като спазите краен срок 25 февруари.

С увереност, че ни предстои интересна и успешна година на работа и споделено приятелство,
Ваша в Ротари,
ДГЕ Нина Митева

Изтегли файлове
» Писмо 10 дни до ПЕТС от Нина Митева
» Ръководство за Секретари
» Ръководство за Президенти
» Пакет документи за Фондация Ротари
» Писмо Фондация Ротари, квалификация
» Програма
» Условия за настаняване
» Формуляр за регистрация
» Писмо на Нина Митева, ДГЕ