Официално посещение на ДГ Емил Коцев в гр.Айтос
Начало: 2017-08-22
Край: 2017-08-22

На 22.08.2017г на официално посещение в гр. Айтос беше Дистрикт Гуверньора 2017/18г на Ротари България Емил Коцев.

Визитата започна с посещение на етнографски комплекс "Генгера", а след това продължи с посещение на някои реализирани проекти от РК Айтос като: Учебен полигон за безопасност на движението, изворна вода "Лъджата", параклис "Свети Йоан Кръстител" и др.
По нататък посещението на Дистрикт Гуверньора продължи със среща с кмета на община Айтос г-н Васил Едрев и представител на местния вестник "Народен Приятел". На срещата бе изтъкнато много доброто сътрудничество на клуба с местната власт.
След това ДГ се срещна с членовете на борда на директорите и председателите на комисии. В провелия се разговор основни теми бяха организационното състояние на клуба, както и някои реализирани и планувани проекти и инициативи на РК Айтос.
Посещението завърши със среща на Дистрикт Гуверньора с членовете на клуба, на която ДГ Емил Коцев връчи значката "Пол Харис" на приятеля Иван Дочев.
На срещата бяха и официалните гости: Веселин Димитров - Елект Дистрикт Гуврньор 2018/19г. и Катя Касабова - президент на РК Бургас.

Изтегли файлове
»