Баскетболен турнир
Начало: 2018-03-18
Край: 2018-03-18

На 18 Март 2018г. в зала „Дунав“ се проведе баскетболен турнир по двойки под мотото „Не за нас. Не за вас. За всички е.“, организиран от Ротаракт Клуб Русе и Ротари клуб Русе.
Целта на турнира беше събиране на средства за закупуване на дефибрилатор за линейките на Комплексен онкологичен център – Русе - инициатива, подета от йога клуб „Уаби Саби“.

Организаторите изказват специалната си благодарност на екипа на Спортен клуб по баскетбол „Дунав-Русе-2016“ , които не само активно се включиха в турнира, но и дариха хонорарите си за каузата.

Баскетболния турнир беше подкрепен от редица спонсори, на които също изказваме благодарност : Онлайн магазин „Парцал”, Спортен магазин ЯКО, фирма „Вили Рент“ ЕООД, фотограф Ема Деянова, сладкарница „Долче Вита“, Веселин Василев, бирария „Роджърс“.

В съзтезанието се включиха дванадесет отбора, като след оспорвана и атрактивна игра заслужено първото място бе заето от отбор „Ниските”. На второ място се класираха „Отбор 99”.
Бяха раздадени много награди на участниците в турнира, предоставени от спонсорите на събитието.
Публиката също не беше забравена – за нея бе организирана томбола за спечелването на торта, фотосесия в студио и ваучер за заведение.

Мероприятието беше съпътствано и с интересна шоу програма, като за доброто настроение на зрителите се погрижиха озвучителна фирма „КЕЦ”, певиците Пресияна и Мирела Димитрови, трио Идепея, мажоретен състав „Extreme” и влогърът Боян Тодоров(Bo).

В резултат на баскетболния турнир бяха събрани 980,00лв. Заедно със средствата от 105,50 лева, събрани от предходната кампания на Ротаракт клуб Русе „Стопли себе си, стопли детско сърце“, проведена в Русенски университет на 08,03,2018г., ще бъдат внесени по дарителската сметка за закупуването на дефибрилатора в следващите дни.

Необходими са още около 4850,00 лева.

За тези, които имат желание да подкрепят инициативата, могат да го направят , като изпратят дарителски SMS с текст на латиница DMS ZDRAVE на номер 17 777 на стойност 1.00 лев (за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel).

Ротаракт Клуб Русе обещават нови и интересни събития, които да обединят обществото в каузата „За всички нас!“.

Изтегли файлове
»