11 октомври 2018. Среща на ДГ Веселин Димитров Ротари клуб Златоград
Начало » БЪДИ ВДЪХНОВЕНИЕТО. Галерия за 2018-2019 година. » 11 октомври 2018. Среща на ДГ Веселин Димитров Ротари клуб Златоград

Първата среща по повод учредяването на Ротари Клуб Златоград се провежда на 18 януари 2005 година. Официалното чартиране на Ротари Клуб Златоград се състои на 26.02.2005 година. Чартирането се извършва с голямата помощ и подкрепа на спонсор клуба Ротари Клуб Смолян. Първия избран президент на Ротари Клуб – Златоград е Влади Гиритлиев – чартър президент. За елект-президент е избран Александър Митушев. По време на официалното честване по повод чартирането на клуба, в същия ден се открива и паметна чешма, изградена от Ротари Клуб – Златоград-Неделино.

Извършени са дарения за закупуване на синтезатор за нуждите на читалището в гр. Неделино, закупуване на апарат за МБАЛ Златоград, подпомагане на нуждаещи се деца в затруднения, дарения за църквата в гр. Неделино, дарения във връзка с наводненията в гр. Смолян. Ремонт на спортна площадка, дарение на СОУ „Антим I” по повод 50-годишнина.