Matching Grant #69650

ПРИКЛЮЧИЛ МАЧИНГ ГРАНД ПРОЕКТ НА РК НЕСЕБЪР И
РК ИСТАНБУЛ - ИСТИНИЕ

     През изминалата ротарианска година РК Несебър и РК Истиние – Истанбул започна реализацията на Мачинг Грант под номер 69650. Проектът е по инициатива на РК Истиние и е предназначен за закупуване на апаратура за интензивно детско отделение на Университетската болница в гр. Истанбул.
На 14 октомври 2009г., ротарианците от РК Несебър , Нася Игнатова – президент 2009-2010 г., Николай Николов – председател на комисията за Фондация „Ротари” и Краси Газдова – координатор на проекта, посетиха по покана на РК Истение, педиатричното отделение за интензивно лечение на деца с увреждания в университетската болница на Истанбул, по повод успешното приключване на проекта и се запознаха с функционирането на монтираната вече апаратура.
Проф. Д-р Аладин Челик - ръководител на катедра и един от водещите детски хирурзи в Турция, ротарианец, благодари на двата клуба от името на всички работещи в отделението. Дистрикт гуверньора на Дистрикт 2480 Мехмед Юзгюр оцени високо работата на двата клуба и отбеляза, колко много можем да постигнем, когато работим заедно и имаме възможността да обединим ресурсите си. Поздравления и подаръци поднесоха Президента на РК – Несебър Нася Игнатова и Президента на РК Истанбул - Истиние Хюсеин Калъч.
Нася Игнатова - президент
РК Несебър 2009 – 2010 г.

Matching Grant #69650
Отиди в галерия


Период за осъществяване на проекта
Март 2008 – Октомври 2009

Клубове, участващи в проекта
Р

Начин на финансиране на проекта
РК Несебър и РК Истиние, ДДФ, РФ

Сума на проекта
15 530 $