Инициатива посветена на дегустацията на храна
Начало: 2013-10-19
Край: 2013-10-19
Инициатива посветена на дегустацията на храна

ЕЖЕГОДНА БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА ПОСВЕТЕНА НА ХРАНАТА
ИНИЦИАТИВА НА РОТАРИ КЛУБ СОФИЯ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

Скъпи приятели,

с настоящата покана бихме желали да ви поканим да се присъедините към нас на 19 октомври 2013 г., когато Ротари клуб София Интернешънъл (РКСИ) ще проведе своята инициатива посветена на дегустацията на храна от всички краища на света. Инициативата има за цел да събере сума, която да бъде предоставена за изпълнение на проект за развитие на класическата музика на училищно равнище.

На 19 октомври 2013 г. от 11:00 ч. до 15:00 ч. в японската градина на Кемпински Хотел Зографски в гр. София ще се съберем обществени личности на международна дегустация на световни кулинарни изкушения, която ще е с благотворителен характер. Събраните средства ще бъдат предоставени за изпълнение на програма “ДАРЕНИЯ” на Ротари клуб София Интернешънъл, в частност на проект в подкрепа на класическата музика на училищно равнище. Програма “Дарения” на РКСИ е осигурила и способствала за дарения на стойност над 1 700 000 лева за последните 6 години.

Храната за събитието ще бъде предоставена от 6 известни ресторанта. Олимпийският отбор на българските готвачи ще демонстрира умения, чрез шоу-кукинг, с храна предоставена от Кемпински Хотел Зографски. Ще имате възможност да дегустирате био—напитката Арониада като диджестив към храната. Постарали сме се да можете да комбинирате всичко това с различни ядки като на всеки гост ще получи и пакет с микс ядки от нашите приятели от фирма АЯ – ядките от А до Я (ВКУСНА ЯДКА). Гостите ще вкусят също от бутиковата вода “SALOON”. Също ще имате възможността да опитате от уникалния по вкус и голям като размер “1 метър шоколад”. Самата атмосфера ще бъде "доукрасена" от няколко мултимедийни презентации предоставени от фирма за наем на презентационна техника MULTIVISIA. Професионален фотограф от GRAPHYA ще се погрижи да имате висококачествени снимки, които приятно да Ви напомнят за това уникално събитие.

Входна такса: 30,00 лева (с покана) и 40,00 лева (без покана) и 15,00 лв. (за лица под 18 г. и Интеракт)

Покани можете да закупите от
http://www.eventim.bg/bg/bileti/rotary-international-food-day-sofi-kempinski-hotel-zografski-335830/event.html

Очакваме Ви.