Rotary Roses Wine & Dine
Начало: 2014-02-21
Край: 2014-02-21
Rotary Roses Wine & Dine

Скъпи приятели,
с настоящата покана бихме желали да ви поканим да се присъедините към нас на 21 февруари 2014 г., когато Ротари клуб София Интернешънъл ще проведе своята 4та вечер посветена на дегустацията на вино, сирена, меса, шоколади и ядки. Инициативата има за цел да събере сума, която да бъде предоставена за изпълнение на проект по програма “ДАРЕНИЯ” на Ротари клуб София Интернешънъл. Като единствения англо-говорящ Ротари клуб на територията на България, а и същевременно единствения с чуждестранна членска маса, ще проведем вечер, в която ще покажем как се комбинират различните видове вино, сирене, шоколад и ядки.

На 21 февруари 2014 г. от 19:00 ч. до 24:00 ч. в зала СИЛУЕТ (ет. 19) на Кемпински Хотел Зографски в гр. София ще се съберем около 150 обществени личности на международна дегустация на вино, сирена, меса, шоколади и ядки, която ще е с благотворителен характер. Събраните средства ще бъдат предоставени за изпълнение на програма “ДАРЕНИЯ” на Ротари клуб София Интернешънъл (повече на адрес: http://www.rc-si.org/new/?page_id=2423). Програма “Дарения” на РКСИ е осигурила и способствала за дарения на стойност над 2 150 000 лева за последните 7 години.

Програмата включва представяне на видовете вино, които са на разположение на гостите. Поради желанието ни да Ви пренесем за 5 часа в условията на изкусна винена вечер, сме подготвили да ви запознаем с над 40 вида вино от:
- Асеновград - www.mavrud.com
- Вила Винифера (Улпия) - www.villavinifera.com
- Едоардо Миролио - www.emiroglio-wine.com
- Загрей - www.zagreus.org
- Karl Infuhr (Австрия) - www.avexim.bg
- Krems (Австрия) - www.avexim.bg
- Lenz Moser (Австрия) - www.avexim.bg
- Памидово - www.pamidovobg.com
- Черноморско Злато - www.bsgold.bg
- Chateau de Val - www.chateaudeval.com
- Винарна Глушник –
- Вишновка - www.vishnovka.bg

Постарали сме се да можете да комбинирате питието с различни храни като на Ваше разположение ще има асортимент от български сирена и меса на фирма Димитър Маджаров. Също така ще имате възможност буквално да се насладите на уникални вкусни шоколадови изделия и шоколад от фирма Си Комерсиал 7 и 1 Метър Шоколад. Всеки гост ще получи и пакет със суров микс ядки (бадем, кашу, лешник, шам фъстък и фъстък) от нашите приятели от фирма АЯ – ядките от А до Я (ВКУСНА ЯДКА). Гостите ще вкусят също от бутиковата вода “SALOON” (www.saloon-bg.com). Самата атмосфера ще бъде "доукрасена" от няколко мултимедийни презентации на виното като важен социо-културен елемент на съвременното общество, предоставени от фирма за наем на презентационна техника MULTIVISIA. Професионален фотограф от GRAPHYA ще се погрижи да имате висококачествени снимки, които приятно да Ви напомнят за това уникално събитие. Ще има томбола с награди, както и аукцион с интересни предмети. Ще можете на преференциални цени да си закупите за в къщи или за подарък каквото си харесате от нашите спонсори.

По традиция на наши мероприятия присъстват и взимат участие в наши проекти членове на други Ротари клубове и сродни организации, както и личности от сферата на бизнеса, управлението на гр. София и на Държавата, дипломати, интелектуалци и много млади хора, поради силно развитата ни политика по отношение на приобщаване към нашите дейности на млади хора.

На събитието ще присъстват офицери от Ротари Д2482, както и множество представители на медиите.

Малко повече за РОТАРИ:
Под Ротари и Ротарианство се разбира Ротари Интернешънъл (на английски: Rotary International), доброволческа, хуманитарна, и неправителствена организация с нестопанска цел, състояща се от разпръснати по целия свят клубове, известни като Ротари клубове. В света има повече от 32 000 клуба в повече от 200 страни с над 1,2 милиона членове. Членовете на Ротари клубовете са известни като ротарианци. Декларираната цел на организацията е да събира на едно място лидери, които доброволно да отдават времето и уменията си, за да служат на своите общности и света. Членовете обикновено се срещат седмично за закуска, обяд или вечеря, което е както социално мероприятие, така и възможност за осъществяване целите на организацията.
Ротари не е свързана по никакъв начин с религиозните и с политическите убеждения на своите членове. Декларирайки, че насърчавайки хуманизма и почтеността във взаимоотношенията между хората, Ротари се обявява за зачитане личната свобода на всеки човек. Затова тя е преследвана от тоталитарните и недемократичните режими по света, като се радва на добър прием във всички демократични, и особено либерални общества.

Входна такса: 25.00 лева с предварителна покана, закупена от среща на Ротари клуб София Интернешънъл или през системата на EVENTIM.BG или 35.00 лева на вратата.
Видове вино: 40+ вида (според броя гости) (около 200 бутилки)
Повече @ Facebook: https://www.facebook.com/events/351767974925784/
Повече @ rc-si.org: http://www.rc-si.org/new/?p=4469
Ще се видим на по “чаша вино”!

г-н Михаил Сугарев
Президент 2013/2014
Ротари клуб София Интернешънъл

Свали файл: 1391436399_20140221-wine-&-roses-night-ver1-bg.pdf