Великденско съкровище
Начало: 2018-04-09
Край: 2018-04-09

Младежите от „Интеракт клуб Русе“ за пета поредна година зарадваха малки и големи с „Великденско съкровище“ в Парка на Русе

На 09 април 2018г., за пета поредна година младежите от Интеракт клуб Русе, изпълниха проекта си „Великденско съкровище“. Още от сутринта закипя трескава подготовка и в 11.00 часа стартираха първите игри за малки и големи.
И родители, и малчугани активно се включиха във „Великденска щафета“, „Лабиринт“, „Търсене на съкровище“, „Във вихъра на танца“, „Колкото повече, толкова повече“, „Бъди креативен“, „Преобрази се“, „Направи и полети“ и много други игри и забавления, с които младежите от „Интеракт“ зарадваха всички дошли.
Прекрасното слънчево време, изключително усмихнатите и позитивни младежи, забавленията и страхотната музика привлякоха и развеселиха наистина много хора в празничния ден. И от игрите, и от томболите, теглени през деня, всички дошли на празника си тръгнаха с лакомства и награди!
Проекта „Великденско съкровище“ е благодарността на младежите от „Интеракт клуб Русе“ към хората на Русе - за добрините, които правят те през цялата година на нуждаещите се.
Интеракт е младежката програма на Ротари – най-голямата в света хуманитарна организация, която с действията си подкрепя мира, международното разбирателство и приятелството по света, по-доброто образование и здравеопазване, спазването на високи етични норми в бизнеса и професията, признаване значимостта на всяко полезно занятие.
В Интеркат членуват младежи на възраст от 12 до 18 години, изявени в различни области на науката, изкуството, културата, притежаващи лидерски потенциал и желаещи да отдадат времето, усилията и уменията си на другите, за да направят обществото, в което живеят едно по-добро и прекрасно място.