Wiskey tasting with Rotary club of Plovdiv International
Начало: 2019-04-18
Край: 2019-04-18

Кога: 18. април 2019 г.
Време: 19:00 - прибл. 21:00 ч.
Местоположение: Le petit Nicola - бул. Дунав 5, Комплекс Роял Сити, Пловдив
Цена: 45 лева (дегустация и бюфет)

За първи път Ротари клуб Пловдив-Интернешънъл кани на специална вечер с изключителни уискита и вкусна вечеря в Le petit Nicola. Присъединете се към нас на пътешествие из света на уискито от Шотландия, Япония и трета изненада, представена от Гаро Узунян, първия български експерт по уиски и собственик на Бар Сандъкъ. След дегустацията се насладете на бюфет със средиземноморско-български ястия, създаден от Виктор Караджов, готвач в Le petit Nicola.

Биографиите:
Гаро Узунян
Гаро Узунян е един от шарените и креативни хора на Пловдив, както го описват и самите пловдивчани. През 90-те години учи и преподава бойни изкуства на деца от крайните квартали.
Следва период, в който заменя бойните изкуства с танци, пътува до Португария и пренася така популярният танц Кизомба в България. Паралелно работи в сектора на енергетиката и е един от водещите брокери на Национална стокова борса. Последните 10 години се занимава с промяна на обществената среда и култура в града с организирането на множество фестивали, концерти, арт активности и благотворителни кампании. Последната страст, в която се впуска е детайлно изучаване на уиски културата и знание. Става първият български представител, учил в Единбургската уиски академия (EWA). Създава собсвен стил на преподаване и презентации, за които се води от мотото „По моят начин“ и нарича себе си „Разказвач на уиски приказки“.


Виктор Караджов
Виктор има повече от 10 години богат опит с европейска, средиземноморска и българска кухня, като кетърингът е неговата страст.

Le petit Nicolas
Le petit Nicola обхваща модерен и холистичен подход не само към храната, но и към образованието.Той предлага съвременна европейска кухня, която отразява оригиналността на рецептите и визията на техните готвачи, сервиращи пресни храни, подправени със страст.Изчистината линия на интериорът в комбинация с висококачествена храна и добро обслужване създава една изключителна атмосфера на ресторанта, което го прави подходящ за различни поводи като партита, кръщенета и бизнес поводи.Същата висококачествена храна и услуги се предоставят и за външен кетъринг, като се доставя храна до офиси и частни събития.Специално разработената детска площадка добавя допълнителен комфорт на малките посетители и техните семейства и го прави едно от малкото места в града, което осигурява такова преживяване.

Резервация може да бъде потвърдена само след плащане до:
Банкова сметка: ЮЛНЦ "РОТАРИ КЛУБ ПЛОВДИВ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ"
Банка: ЦКБ АД - клон Пловдив
IBAN: BG06CECB979010H6921800
BIC: CECBBGSF
Ref .: End Polio Now