Официално посещение на ДГ2482 Митко Минев в РК Каварна
Начало: 2019-12-17

На 17.12.2019 година на официално посещение на Ротари Клуб Каварна бе Дистрикт гуверньорът на Ротари България Митко Минев

Повод за срещата бе новата ротарианска година , идеите и проектите,които стоят пред организацията.В приятелски дух и дискусия преминаха и разговорите с борда на РК Каварна и членовете на клуба.Обмениха се идеи за сътрудничество в реализирането на проекти насочени в зоните на фокус на Фондация Ротари в полза на местната общност.
В следобедните часове по програма Дистрикт гуверньорът бе приет от кмета на Община Каварна Елена Балтаджиева .На срещата присъстваха Даниел Похомов офицер от Дистрикт 2482 на Ротари България, Асистент ДГ на зона 14 Георги Панов,президента на РК Каварна за 2019-2020 г. Емил Алексиев,Галина Кралева паст президент,Иван Димов паст президент , Десислава Гичева секретар. Официално бяха разменени флагът на Ротарианската година и плакет на Община Каварна . Страните изразиха задоволство и оцениха високо досегашното си сътрудничество. Споделиха се виждания за по-нататъшно развитие на съвместната дейност в полза на гражданите .
Под мотото на ротарианската 2019-2020 г.” Ротари свързва света”и предстоящият 15 годишен юбилей на РК Каварна нека надградим постигнатото чрез партньорство и взаимодействие в лицето на Община Каварна в полза на подрастващото младото поколение.