Вечер на уискито
Начало: 2012-11-23
Край: 2012-11-23
Вечер на уискито

Петък, 23 ноември 2012 г.
19:00 ч. - 22:00 ч.


Клуб CABARET, София, България, ул "Христо Белчев" 12 (между ул. "Денкоглу" и ул. "Солунска")

Скъпи приятели,

с настоящата покана бихме желали да ви поканим да се присъедините към нас на 23 ноември 2012 г., когато Ротари клуб София Интернешънъл ще проведе своята 2ра вечер посветена на дегустацията на уиски. Инициативата има за цел да събере сума, която да бъде предоставена за изпълнение на програма “ДАРЕНИЯ” на Ротари клуб София Интернешънъл (повече на адрес: http://www.rc-si.org/new/?page_id=2423). Като единствения англо-говорящ Ротари клуб на територията на България, а и същевременно единствения с чуждестранна членска маса, ще проведем вечер, в която ще покажем как се комбинират различните видове уиски марки, бренове, блендове.

На 23 ноември 2012 г. от 19:00 ч. до 22:00 ч. в клуб CABARET (ул. “Христо Белчев” 12) ще се съберем около 200 обществени личности на международна дегустация на уиски, която ще е с благотворителен характер. Събраните средства ще бъдат предоставена за изпълнение на програма “ДАРЕНИЯ” на Ротари клуб София Интернешънъл (повече на адрес: http://www.rc-si.org/new/?page_id=2423). Програма “Дарения” на РКСИ е осигурила и способствала за дарение на стойност над 800 000 лева за последните 4 години.

По традиция на наши мероприятия присъстват и взимат участие в наши проекти членове на други Ротари клубове и сродни организации, както и личности от сферата на бизнеса, управлението на гр. София и на Държавата, дипломати, интелектуалци и много млади хора, поради силно развитата ни политика по отношение на приобщаване към нашите дейности на млади хора.

Програмата включва представяне на видовете уиски, които са на разположение на гостите. Майстор-готвач пък ще ни сготви различни месни специалитети, подходящи за уиски с помощта на уникалните в света уреди за бавно готвене CROCK-POT. Самата атмосфера ще бъде "доукрасена" от няколко мултимедийни презентации на уискито като важен социо-културен елемент на съвременното общество.

На събитието ще присъстват офицери от Ротари Д2482, както и множество представители на медиите.

Малко повече за РОТАРИ:
Под Ротари и Ротарианство се разбира Ротари Интернешънъл (на английски: Rotary International), доброволческа, хуманитарна, и неправителствена организация с нестопанска цел, състояща се от разпръснати по целия свят клубове, известни като Ротари клубове. В света има повече от 32 000 клуба в повече от 200 страни с над 1,2 милиона членове. Членовете на Ротари клубовете са известни като ротарианци. Декларираната цел на организацията е да събира на едно място лидери, които доброволно да отдават времето и уменията си, за да служат на своите общности и света. Членовете обикновено се срещат седмично за закуска, обяд или вечеря, което е както социално мероприятие, така и възможност за осъществяване целите на организацията.
Ротари не е свързана по никакъв начин с религиозните и с политическите убеждения на своите членове. Декларирайки, че насърчавайки хуманизма и почтеността във взаимоотношенията между хората, Ротари се обявява за зачитане личната свобода на всеки човек. Затова тя е преследвана от тоталитарните и недемократичните режими по света, като се радва на добър прием във всички демократични, и особено либерални общества.

Поради времевите ограничения, моля да заявите Вашето присъствие онлайн като попълните следната регистрационна форма:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE83V0R4NG1UZkhKaVp5M3pwS29VbGc6MQ#gid=0

Входна такса: 20.00 лева
Видове уиски/литри: 20-40 броя (според броя гости) (1 вид уиски = 1 л.)
Консумация на уиски: до изчерпване на осигурените количества

Повече @ Facebook: http://www.facebook.com/events/420595964662881

Повече @ Linkedin: http://linkd.in/Y9pl9I

Повече @ rc-si.org: http://www.rc-si.org/new/?p=2684

Ще се видим на по “чаша уиски”!

г-н Ханс Промбергер,
Президент 2012/2013
Ротари клуб София Интернешънъл

Свали файл: 1352006911_20121123-rcsi-whisky-invitation-bg.pdf