International Cocktail Mixer - Ежегодна благотворителна вечер
Начало: 2013-05-31
Край: 2013-05-31
International Cocktail Mixer - Ежегодна благотворителна вечер

Петък, 31 май 2013 г.
19:00 ч. - 00:00 ч.

Японска градина, хотел Кемпински Зографски, гр. София

Скъпи приятели,

с настоящата покана бихме желали да ви поканим да се присъедините към нас на 31 май 2013 г., когато Ротари клуб София Интернешънъл ще проведе своята 3та вечер посветена на дегустацията на коктейли. Инициативата има за цел да събере сума, която да бъде предоставена за изпълнение на проект за обезпечаване с специализирани пособия кучета-водачи за слепи хора, както и да се наберат средства за пригодяване на площадка за деца за нуждите на фондация “За нашите деца” по програма “ДАРЕНИЯ” на Ротари клуб София Интернешънъл. Като единствения англо-говорящ Ротари клуб на територията на България, а и същевременно единствения с чуждестранна членска маса, ще проведем вечер, в която ще покажем как се комбинират различните видове коктейли.

На 31 май 2013 г. от 19:00 ч. до 24:00 ч. в японската градина на Кемпински Хотел Зографски в гр. София ще се съберем около 250 обществени личности на международна дегустация на коктейли, ядки и други диджестиви, която ще е с благотворителен характер. Събраните средства ще бъдат предоставени за изпълнение на програма “ДАРЕНИЯ” на Ротари клуб София Интернешънъл (повече на адрес: http://www.rc-si.org/new/?page_id=2423) в частност на проект за обезпечаване с специализирани пособия кучета-водачи за слепи хора, както и да се наберат средства за пригодяване на площадка за деца за нуждите на фондация “За нашите деца”. Програма “Дарения” на РКСИ е осигурила и способствала за дарения на стойност над 1 700 000 лева за последните 6 години.

Програмата включва представяне на видовете коктейли, които са на разположение на гостите. Поради желанието ни да Ви пренесем за 5 часа в условията на градинско коктейлно парти сме подготвили да ви запознаем с 10 коктейли от света.

Постарали сме се да можете да комбинирате питието с различни храни като на всеки гост ще получи и пакет със суров микс ядки (бадем, кашу, лешник, шам фъстък и фъстък) от нашите приятели от фирма АЯ – ядките от А до Я (ВКУСНА ЯДКА). Гостите ще вкусят също от бутиковата вода “SALOON” (www.saloon-bg.com). Самата атмосфера ще бъде "доукрасена" от няколко мултимедийни презентации на коктейлите като важен социо-културен елемент на съвременното общество, предоставени от фирма за наем на презентационна техника MULTIVISIA. Професионален фотограф от GRAPHYA ще се погрижи да имате висококачествени снимки, които приятно да Ви напомнят за това уникално събитие. Ще има томбола с награди, както и аукцион с интересни предмети.

По традиция на наши мероприятия присъстват и взимат участие в наши проекти членове на други Ротари клубове и сродни организации, както и личности от сферата на бизнеса, управлението на гр. София и на Държавата, дипломати, интелектуалци и много млади хора, поради силно развитата ни политика по отношение на приобщаване към нашите дейности на млади хора.

На събитието ще присъстват офицери от Ротари Д2482, както и множество представители на медиите.

Малко повече за РОТАРИ:
Под Ротари и Ротарианство се разбира Ротари Интернешънъл (на английски: Rotary International), доброволческа, хуманитарна, и неправителствена организация с нестопанска цел, състояща се от разпръснати по целия свят клубове, известни като Ротари клубове. В света има повече от 32 000 клуба в повече от 200 страни с над 1,2 милиона членове. Членовете на Ротари клубовете са известни като ротарианци. Декларираната цел на организацията е да събира на едно място лидери, които доброволно да отдават времето и уменията си, за да служат на своите общности и света. Членовете обикновено се срещат седмично за закуска, обяд или вечеря, което е както социално мероприятие, така и възможност за осъществяване целите на организацията.
Ротари не е свързана по никакъв начин с религиозните и с политическите убеждения на своите членове. Декларирайки, че насърчавайки хуманизма и почтеността във взаимоотношенията между хората, Ротари се обявява за зачитане личната свобода на всеки човек. Затова тя е преследвана от тоталитарните и недемократичните режими по света, като се радва на добър прием във всички демократични, и особено либерални общества.

Поради времевите ограничения, моля да заявите Вашето присъствие онлайн като попълните следната регистрационна форма: ТУК

Входна такса: 20,00 лева (с покана) и 25,00 лева (без покана)
Видове коктейли: 10 вида
Повече @ Facebook: https://www.facebook.com/events/525597854166047/?ref=22
Повече @ rc-si.org: http://www.rc-si.org/new/?p=3512
Ще се видим на по коктейл!


г-н Ханс Промбергер,
Президент 2012/2013
Ротари клуб София Интернешънъл

Свали файл: 1369117112_20130531-rcsi-cocktail-invitation-bg-ver3.pdf