РОТАРИ КЛУБ ДАРИ КОМПЮТРИ НА УЧИЛИЩАТА В ПАНАГЮРИЩЕ
Дата: 29.04.2020

РОТАРИ КЛУБ ДАРИ КОМПЮТРИ НА УЧИЛИЩАТА В ПАНАГЮРИЩЕ

Ротари клуб Панагюрище дари на училищата в Панагюрище лаптопи, които да бъдат в помощ на онлайн обучението на ученици нямащи възможност да си закупят такава техника. Основни мотори на благотворителната инициатива на панагюрските ротарианци са Костадин Костадинов и Илия Динев.

Днес, 29 април, президентът на клуба Ани Паланкалиева и Костадин Костадинов занесоха дарената техника лично във всяко едно от учебните заведения. Четирите училища получиха по четири лаптопа, с инсталиран на тях софтуер, който е необходим за обучението на учениците.

Директорите на училищата от своя страна благодариха за благородния жест на Ротари клуб към учениците в нужда.

"Никак не е малка помощта. Проучили сме вече възможностите и ще предоставим лаптопите на ученици. Жеста наистина е много навременен. Благодаря!“ каза Дида Карайлева, директор на ОУ „20 април“.

"Приемам дарението от Ротари клуб с много голяма благодарност. Всички сме свидетели на това, че в момента сме поставени в една много особена ситуация. За съжаление има ученици, които не разполагат с техника, така че тези лаптопи идват много навреме при нас и те ще отидат при ученици, които ще ги използват по предназначение“, заяви директорът на ОУ „Проф. Марин Дринов“ Екатерина Футекова.

"Много ви благодарим за този жест, защото наистина имаме нужда от такава техника. Още утре ще предадем един от лаптопите на момиче от село Бъта“, каза Лушка Апостолова, директор на Професионалната гимназия.

"Много благодаря! Ние сме подбрали деца, които са отговорни и на които лаптопите определено ще свършат чудесна работа“, заяви директорът на СУ „Нешо Бончев“ Веска Барова.Последните 10 новини

» Зелено Дарение
» РОТАРИ КЛУБ СТАРА ЗАГОРА ПРИЕМ НОВИ ЧЛЕНОВЕ
» Ротари клуб Плевен Центрум дари специализиран бус на ЦСОП „П. Р. Славейков”
» Ротари клуб Казанлък прие нов член
» Компютри за учениците от три села в дупнишко
» Ротари клуб Нова Загора връчи ежегодните си отличия за "Будител на годината"
» Дарение за учениците от Дупница и Сапарева баня
» Послание на ДГ Илиян Николов за ноември 2020
» проект "ПРОЧЕТИ И ПРЕДАЙ НАТАТЪК"
» ПРЕЗИДЕНТСКА ГРАМОТА ЗА МАНДАТ 2019-2020