Второ поколение в Ротари клуб СЕВЛИЕВО
Дата: 28.07.2020

На своя редовна сбирка на 27-ми Юли, 2020г. Ротари клуб Севлиево единодушно приветства в редиците си Симеон Марков като пълноправен член на Клуба.

На своя редовна сбирка на 27-ми Юли, 2020г. Ротари клуб Севлиево единодушно приветства в редиците си Симеон Марков като пълноправен член на Клуба.
Симеон е бивш възпитаник на СУ„ Васил Левски“ – гр. Севлиево и на Националната Априловска гимназия, президент на Интеракт клуб - Габрово през 2015/2016.
В началото на настоящата година Симеон Марков успешно се дипломира в един от най-престижните университети за медия и комуникации в Щутгарт, Германия със специалност „Полиграфия“.
Малко след завръщането в родния град Симеон изяви желание да се присъедини отново към Ротарианската кауза за обществена служба като член на РК Севлиево.
За нас е чест да приемем в нашите редици един от младите лидери на гр. Севлиево, който успешно продължава традицията в своето семейство както за изграждане на успешен семеен бизнес, така като стремеж и отдаденост в полза на граждански общополезни каузи.
За първи път в близо 20-годишната история на РК – Севлиево две поколения от една фамилия са заедно и в семейството на Ротари.
Щастливи сме, че тази страст и енергия ще бъде част от нашия клуб и всички наши бъдещи начинания!Последните 10 новини

» Първи трепети и любопитство на първокласниците в Община Момчилград бяха сподели лично с Дистрикт Гуверньорът на Дистрикт 2482 арх. Илиян Николов
» Ротари клуб Кърджали се отваря за можещите, младите признати за равноправни партньори
» МИГ Харманли - сред отличниците през предходния програмен период
» Българска агенция спечели световни награди за SEO
» Ротари клуб - Габрово дари на училищата в Габрово, Трявна и Плачковци инфрачервени термометри
» По традиционно РК Нова Загора откри учебната година с подаръци за първокласниците.
» Изявени ученици получиха награди от Ротари клуб Велико Търново
» Послание на ДГ Илиян Николов за септември 2020
» Ротари клуб Нова Загора приключи успешно поредния си проект в сферата на образованието - "Нека свържем света на науката със забавното"
» Всяко предизвикателство е още една възможност